23948sdkhjf

Nyrenoveret jem & fix åbner i Aabenraa

Når jem & fix slår dørene op til åbningsfest i butikken i Aabenraa søndag den. 20. september kl. 8:00 bliver det i flotte nyrenoverede lokaler.

Og åbningsfesten kommer til at foregå under kontrollerede forhold:
- Af hensyn til at sikre de mest fornuftige rammer i butikken rent sundhedsmæssigt og imødekomme gældende coronakrav lukker vi kunder ind i hold for at begrænse antallet af kunder i butikken på én gang ved mange fremmødte på samme tid. Eventuel kø foran butikken vil ligeledes blive opdelt i mindre grupper efter behov, forklarer butikschef Lise Lund Gormsen

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Men selvom beliggenheden er god, giver det altid noget ekstra at træde ind i nye lækre lokaler. Renoveringen af butikken i Aabenraa er derfor en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, og vi glæder os meget til at kunne byde velkommen i en flot og nyrenoveret butik i Aabenraa,siger butikschef Lise Lund Gormsen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141