23948sdkhjf

Fynsk tømrer i tredje konkurs – 20 sendt hjem

Tømrermester Søren Peter Christensen må dreje nøglen på sit firma for tredje gang siden 2004. Denne gang med hans personligt ejede selskab Ingers Gaard/ v Søren Peter Christensen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

På konkursdagen var der cirka 20 ansatte, som alle blev sendt hjem, fortæller kurator, advokat Gert Nissen fra DLA Piper Denmark, til avisen. 

Firmaet, som hovedsageligt arbejdede med hal-og staldbyggeri, havde ifølge kurator arbejder i gang på Fyn, Vestjylland, Bornholm og Sjælland ved konkursen. 

Bag konkursen er der ifølge Gert Nissen tre faktorer, som var med til at belaste driften. 

Tyveri fra en byggeplads i København betød, at firmaet måtte købe nyt materiel.  En sag om fejlagtig lønberegning gjorde det nødvendigt med efterbetaling på 300.000 kr. Endelig var det konkursramte firma underentreprenør på et projekt, hvor totalentreprenøren tilbageholdt en betaling for udført arbejde efter at være møde med et mangelkrav. 

Søren Peter Christensen har været i front på firmaerne Faldsled Tømrerforretning og Faldsled Tømrervirksomhed, der gik konkurs i henholdsvis i 2004 og 2009.

 Forsidefoto: Colourbox

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141