23948sdkhjf

DSV åbner lager for private i Valby

Den 1. oktober åbner DSV sit første self-storage-lager i Valby som en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage til B2C-kunder. 

DSV Smarter Storage, som konceptet hedder, er målrettet til privatpersoner og mindre virksomheder og vil blive markedsført som et separat produkt – men med DSV’s stærke B2B-organisation i ryggen.

Brian Winther Almind, der er direktør i DSV Group Property, siger:

- Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage.

Et digitalt og skalerbart produkt

DSV’s nye koncept styres 100 % digitalt med app’en Smarter Storage som det vigtigste element. Kunderne kan bruge app’en til at få adgang til den ubemandede lagerbygning, mens booking, betaling og indgåelse af kontrakten kan klares online via telefon eller tablet. 

- Brugervenlighed har været prioriteret højt under udviklingen af Smarter Storage-konceptet. Bygningen vil være udstyret med avancerede elektroniske løsninger, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne, siger Brian Winther Almind.

Stort potentiale

Der er ifølge Brian Winther Almind et stort potentiale i DSV’s strategiske satsning på self-storage.

Baseret på erfaringerne fra det første Smarter Storage-lager er det planen at bygge endnu et og senere hen at udvide konceptet til andre lande, hvor DSV allerede tilbyder transport- og logistikydelser.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125