23948sdkhjf

HusCompagniet fornyer kæmpeaftale

Den tætte alliance mellem landets største husbygger og landets største grossist på VVS, Vand & Kloak er på ny forseglet. HusCompagniet har netop indgået en ny aftale med Brødrene Dahl, der fortsætter som eneleverandør til HusCompagniets byggerier, der nu også omfatter rækkehuse.

HusCompagniet har travlt og forventer fortsat vækst af nye huse, også i 2021. Dertil kommer et pænt antal ekstra nye rækkehuse fra HusCompagniets B2B-forretning, der primært er udlejningsrækkehuse til professionelle investorer.

Det er fjerde gang, de to virksomheder sætter deres underskrifter på den fælles aftale, som så dagens lys i 2013. Det langvarige samarbejde har betydet, at HusCompagniet og Brødrene Dahl sammen har udviklet en række skræddersyede standardpakker, som indeholder præcis de komponenter, installatørerne har brug for på de individuelle byggeprojekter.

Det skriver Brødrene Dahl i en pressemeddelelse

Just in time
- Brødrene Dahl er dybt professionelle og forstår vores behov, siger indkøbsdirektør i HusCompagniet, Ulrich Chrone.

-Just in time er et altafgørende princip i vores forretning. Med den enorme efterspørgsel markedet har for vores typehuse og nu også rækkehuse, er det vigtigt, at byggeprojekterne kører snorlige. Brødrene Dahl har vist gang på gang, at de kan levere rettidigt, i den aftalte kvalitet og med præcision i forhold til ordren. Derfor forlænger vi samarbejdet med Brødrene Dahl, der har et af branchens absolut stærkeste logistiskkoncepter, siger Ulrich Chrone.

Syv faste installatører
HusCompagniet samarbejder med syv faste VVS-installatører, som har direkte kontakt til Brødrene Dahl. Installatørerne bestemmer selv, om Brødrene Dahl skal levere på byggepladsen eller på lager. Leverancerne er skræddersyet til det enkelte projekt både i forhold til komponenttype og antal, hvilket holder omkostningerne på et minimum og effektiviserer leveringstiderne yderligere.

-Vi ser det som en markant blåstempling at være udvalgt eneleverandør til HusCompagniet på ottende år. Der er få danske byggevirksomheder, der har så høje krav til leverancesikkerhed og -kvalitet som HusCompagniet, så det varmer ud i alle kroge af vores organisation, at vi bliver valgt igen, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Søren Lisberg Andersen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.191