23948sdkhjf

Davidsen henter tung profil til Fyn: Afgørende brik i national offensiv

Byggemarkedskæden Davidsens Tømmerhandel henter nu en af branchens tunge profiler til Odense. Kåre Møller, der har mere end 20 års erfaring med at drive en stor tømmerhandel, skal stå for at videreudvikle Davidsens store tømmerhandel i Odense, der i dag er et vigtigt knudepunkt for Davidsens landsdækkende udrulning.

Læs også: Trælastdirektør: Forsigtig optimisme, men...

Tømmerhandlen i Odense er Davidsens største erhvervsafdeling målt på både omsætning, kvadratmeter og antal medarbejdere. Tømmerhandlen forsyner i dag mere end 6.000 erhvervskunder på hele Fyn og beskæftiger over 100 medarbejdere, og ifølge Davidsen-direktør Henrik Clausen spiller afdelingen med sin centrale placering midt i Odense en vigtig rolle i den familieejede virksomheds landsdækkende ambitioner.

– Davidsens Odense-afdeling har efter vores opkøb af Optimera-kæden et udviklingspotentiale, der er større end tidligere. Samtidig er den store tømmerhandel centralt på Fyn blevet en vigtig brik i vores vækstambitioner og fortsatte udbygning, forklarer Henrik Clausen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

– Vi er stolte over at kunne tiltrække en af branchens mest markante profiler, der nu skal videreudvikle Davidsen i Odense. Vores Odense-afdeling er helt afgørende for, at vi kan nå ud til alle professionelle håndværkere på Fyn. Samtidig er det vores største erhvervsafdeling, og derfor er det essentielt, at afdelingen kører 100 procent optimalt på alle parametre.

Overtager styring af erhvervsflagskib

Kåre Møller kommer fra en stilling som direktør for Roslev Trælasthandel i Herning. Forude venter en stor opgave, som han går til med ydmyghed og respekt for de flotte resultater, der allerede er opnået.

Læs også: Sidemandsoplæring og flere gule biler: Sådan er Optimera blevet til Davidsen

– Min fornemmeste opgave bliver at fastholde og udvikle den helt fantastiske og dynamiske organisation, der er skabt i Odense. Jeg skal være synlig, deltagende og hele tiden optimere på organisationen, så vi kan eksekvere smidigt og effektivt. Herudover skal jeg naturligvis blive et velkendt ansigt blandt kunderne og i erhvervslivet på Fyn, fortæller Kåre Møller.

Ifølge Kåre Møller har en forretning i den størrelse, han nu tager roret for, gode muligheder for at specialisere medarbejderne endnu mere, så kundernes behov i højere grad blive dækket ét sted.

– I mine øjne har Davidsens Tømmerhandel været den mest dynamiske tømmerhandel i Danmark de sidste mange år. Odense-forretningen er et kapitel helt for sig med en optimal beliggenhed og en fantastisk organisation, der har præsteret flotte resultater år efter år, siger han og fortsætter:

– Det betyder også, at vi kan gøre Odense-tømmerhandelen endnu mere interessant for kunderne ved at udbygge det stærke trekløver, vi har mellem forretning, leverandørerne og kunderne.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.282