23948sdkhjf

Christian skal regne den ud for HTO

Som led i en ny vækststrategi har HTO Nedriving ansat en ny beregner, Christian Ydo, 32, der skal rådgive og udarbejde tilbud på nedrivningsopgaver til virksomhedens samarbejdspartnere.

HTO Nedrivning fremhæver, at man især gerne vil kendes på den ekstra service ved screening af bygninger og rådgivning allerede i tilbudsfasen. Og med otte års erfaring som beregner i andre nedrivningsvirksomheder har Christian Ydo et stærkt fundament til opgaven.

Christian Ydo er udlært tømrer og har efterfølgende læst videre til bygningskonstruktør. Det var dog en tilfældighed, der gjorde, at han endte i nedrivningsbranchen, da han som nyudlært fik et job hos et nedrivningsfirma:
- Jobbet som beregner passer mig godt, og derfor har jeg aldrig overvejet at vende tilbage til tømrerfaget, fortæller Christian Ydo og tilføjer:
- Jeg glæder mig til lære mine nye kolleger at kende og sammen med teamet vinde nye spændende opgaver for HTO Nedrivning og bidrage til yderligere vækst i firmaet.

Privat bor Christian Ydo sammen med sin kone og børn i Næstved, hvor det meste af fritiden går med at tilbringe tid sammen med familien.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141