23948sdkhjf

Huscompagniet-ejer: For hver dag der går kommer vi tættere på et salg

Landets absolut største typehusfirma, HusCompagniet, står overfor en snarlig børsnotering. Det har været kendt længe. 

Corona har topchef Martin Ravn-Nielsen heller ikke bremset potentielle huskøberes interesse i husbyggerens var, hvorfor firmaet forventer et salg i år på niveau med sidste år. Det skriver finans.dk

Huscompagniet er ejet af den svenske kapitalfond EQT siden 2015. Herfra vil man dog ikke kommentere på, om salgsudsigterne kan føre til en hurtigere børsnotering: 

– Vi skal sælge på et tidspunkt, og for hver dag der går kommer vi tættere på et salg. Men jeg kan desværre ikke komme ind på yderligere detaljer, siger Mads Ditlevsen, dansk chef i kapitalfonden EQT, til finans.dk.

Tilløb til børsnotering 

Allerede i august kom det frem, at kapitalfonden havde sat gang i processen, der skulle ende med en børsnotering af HusCompagniet i løbet af 2020 eller næste år.

Offentligheden hørte mere om salgsplanerne sidste måned; Et sats på rækkehuse til professionelle investorer, der kan fungere som udlejere, skal give yderligere vækst of vække mulige investorers interesse.  

Huscompagniet skal gøres lækker for nye investorer ved at sætte fart på væksten ved at satse på et nyt segment; rækkehuse til professionelle investorer, der kan fungere som udlejere.  

Hidtil har Huscompagniet, der er landets absolut største typehusfirma, fokuseret på enfamiliehuse til private. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094