23948sdkhjf

Carl Ras-topchef kan blive Årets Ejerleder

Adm. direktør Gorm Rasmussen, Carl Ras A/S, er bandt de tre nominerede i hovedstaden, som kan løbe med titlen Årets Ejerleder 2020.10.07
Det er PwC, Nykredit og Dansk Erhverv som med hædersprisen hylder alle dem, der gør en forskel - også i en krisetid. Dem, der hjælper med at holde hjulene i gang, og som har visionerne og evnerne til at skabe ideer og arbejdspladser.

Det var Gorm Rasmussens farfar, Carl Rasmussen, som stiftede Carl Ras i 1932. I 2008 overtog Gorm Rasmussen, posten som adm. direktør fra sin far Cai, der har stået i spidsen for Carl Ras i mere end 20 år.
I dag består Carl Ras A/S af 18 butikker, en e-shop, apps til smartphone og iPad og mere end 350 medarbejdere. Sortimentet udvikler sig også til stadighed, og vareudvalget udskiftes og vokser sammen med kundernes behov.

I mange år har Gorm Rasmussen foretaget aktive investeringer i startups, indtrådt i bestyrelser samt været mentor for erhvervsledere og virksomhedsejere, hvilket har været meget krævende på det personlige plan. Som følge heraf er hovedparten afviklet over de seneste år, og Gorm Rasmussen fokuserer i dag fuldt ud på familie og Carl Ras A/S udfra devisen "Vær vigtig, hvor du er vigtigst".

I nominerings-begrundelsen hedder det blandt andet:
”Carl Ras A/S' styrke igennem Covid-19-krisen har været, at de er en familievirksomhed med en stærk, synlig og handlekraftig ejerledelse, der har formået at motivere medarbejderne til at yde en stor, ekstra indsats igennem krisen.
Medarbejderne har i høj grad været inddraget i at løse udfordringerne, og der er blevet handlet hurtigt fra idéer til løsninger. Carl Ras A/S fik for eksempel hurtigt bygget en app til medarbejderne, hvor al information om Covid-19 deles. Herudover livestreamer Gorm stort set hver morgen direkte til medarbejderne med en kort update på forretningen, tiltag, økonomi, Covid-19 status mv.
Carl Ras A/S har desuden via sin supply chain kunne skaffe store mængder masker og håndsprit og har tilbudt dette til kommuner m.fl. til kostpris for at hjælpe i en vanskelig tid."

Læs mere om Årets Ejerleder 2020 her

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063