23948sdkhjf

Musik til arbejdet: Bluetooth højttaler i låget på værktøjskassen

Det nye medlem af bandet i Festool Sound-familien bærer det klangfulde navn Toprock

Den nye Toprock Bluetooth højttaler fra Festool gør op den gængse opfattelse af lydoplevelsen på byggepladsen og på værkstedet: lyden er er god bare den er høj nok. Hemmeligheden bag den førsteklasses hi-fi-sound er fire Neodym-højeffekt-højttalere i kombination med to basreflekssystemer, der henter deres imponerende bas i et smart designet resonanskammer.

Læs også: Værktøjsdag på Fyn

Resultatet gør indtryk på selv kræsne ører: Den nye Toprock, som har en effekt på 4 x 5 watt (20 watt output) leverer en krystalklar og voluminøs hi-fi-sound. Hvis man vil spille større rum op, forbinder man ganske enkelt to Toprock højttalere med sin smartphone og er i en håndevending omgivet af rumfyldende stereo-sound. Det muliggøres af den progressive Bluetooth®5.0 standard med teknologien TWS (true wireless stereo).

Legende let betjening
Med fire lettilgængelige taster kan man indstille lydstyrken og forbinde højttaleren med en smartphone eller tablet. Alternativt kan man regulere lydstyrken på smartphonen. Takket være det integrerede batteri spiller den nye Toprock i op til 10 timer med moderat lydstyrke. Det betyder en hel arbejdsdag med musikalsk ledsagelse. Via den integrerede USB-udgang er det enkelt at oplade eksterne enheder.

Læs også: SE VIDEO: Bordrundsav redder dine pølse-fingre

Toprock er fuldt kompatibel med alle systainer-generationer, støvsugere og meget andet systemtilbehør.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094