23948sdkhjf

Eurodan-huses talenter jager nulfejls-huse

Typehusfirmaet Eurodan-huses samarbejder med New Future Formula om CBI-konceptet ”Forsat bedre” i arbejdet for at levere helt fejlfri huse. 

- På rejsen mod et nyt Eurodan-hus spørger vi kunderne 11 gange, om de er glade, tilfredse eller utilfredse. Vi oplevede, at de var meget tilfredse undervejs og ikke mindst, når de stod med nøglerne til deres nye hjem, fortæller direktør i Eurodan-huse Rasmus Dahl i pressemeddelelsen. 

Desuden stod det – ikke overraskende – klart, at kundetilfredsheden faldt jo flere fejl, der var i husene. Den sammenhæng affødte ønsket om at bygge fejlfrie huse, og det banede vejen for samarbejdet med New Future Formula og direktør Niels Gørup Christiansen, som en række unge medarbejdere havde mødt på en udviklingstur til Polen som en del af Eurodan-huses talentudviklingsprogram Young Guns. 

To rul af 100 dage årligt

- Vores medarbejdere i Young Guns blev inspireret af de resultater og varige forbedringer, New Future Formula havde skabt sammen med en stor dansk producent af vinduer gennem procesforbedringer, systemoptimeringer og medarbejderudvikling, fortæller Rasmus Dahl. 

New Future Formula og CBI

New Future Formula arbejder med konceptet CBI - Continuous Business Improvement. 

I samspil med kunderne bliver nye CBI-programmer designet, indført og støttet - og eksisterende CBI-programmer evalueret og forbedret.  

Gennem fortsatte procesforbedringer, medarbejderudvikling og systemoptimering sker en stadig strøm af effektiviseringer i alle grene af en virksomhed.

Få måneder efter talenternes møde med Niels Gørup Christiansen indledte typehusfirmaet et CBI-samarbejde under navnet ”Fortsat bedre” med New Future Formula. 

- I ”Fortsat bedre” arbejder vi kontinuerligt med at identificere potentialer og gennemføre forbedringsprojekter. Vi kører to rul om året. Hver af 100-dages varighed. Vi fastsætter et tema for det enkelte rul og arbejder på tværs af alle jobfunktioner i at løse konkrete udfordringer og problemer, forklarer Rasmus Dahl som ser en styrke i at eksempelvis sælgere, bogholderiet, produktionen og håndværkerne arbejder sammen. 

Det skal ikke være kunderne, der finder fejlene 

Nulfejlsambitionen er for typehus-drirektør også et opgør med tanken om, at fejl og mangler i nye huse kan udbedres hen ad vejen. 

– Vi er bevidste om, at der altid vil være udfordringer undervejs, men når vi afleverer nøglerne, skal alt være 100 pct. i orden. Det skal ikke være kunderne, der finder fejlene, understreger Rasmus Dahl. 

Og husbyggeren er allerede kommet langt, lyder det. 

– I dag er over halvdelen af vores afleverede huse 100 pct. fejlfrie. Det er outstanding, men vi vil gøre det endnu bedre i fremtiden, fortæller Rasmus Dahl.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11