23948sdkhjf

Erhvervsskolerne Aars i nye klæder

Erhvervsskolerne Aars hat fået nyt navn, HEG –Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelse, og er fuld gang med at fusionere med Tradiums udspaltede uddannelsesafdeling i Hobro. I praksis bliver alt overdraget inkl. bygninger, medarbejdere, elever, godkendelser mm. med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2020.

Med en stor byskole i både Aars og Hobro vil HEG i fremtiden sikre uddannelsessøgende fra hele landet en erhvervsfaglig ungdomsuddannelse eller efter- og videreuddannelse med høj kvalitet og lokal forankring – sådan som det igennem mange år har været kendt fra Erhvervsskolerne Aars, forklarer skolens direktør, Ulf Givskov Bender

- Det er noget, vi har arbejdet på rigtig længe, og er en stor forløsning, at vi nu endelig kan byde nye elever velkommen i den nye konstellation. Nu arbejder vi helt målrettet med at udbyde vores stærke 2-byskole-model, hvor vi imødekommer behovet for en erhvervsfaglig ungdomsuddannelse med høj kvalitet og lokal forankring, fortæller han.

HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er sat i verden for at sikre bedre studiemiljø og unikke lokale uddannelsesmuligheder for både de uddannelsessøgende i Himmerland og resten af landet samt dygtiggøre det eksisterende erhvervsliv. Bestyrelsens klare mål er, at der inden for de næste 5 år ville kunne startes 10-15 nye uddannelser og at elevtallet vil stige fra 150 til knap 500 elever i Hobro.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188