23948sdkhjf

Tømrermester: Nu får vi sendt fakturarerne hurtigere ud

Tømrerfirmaet Jakob Ebbesen har i dag en fast måde at bruge IT-værktøjer på. Det giver en ensartet arbejdsproces fra kundeoprettelse til fakturering

 Nu får du muligheden for at møde nogle af de håndværks- og entreprenørvirksomheder, som er med i konkurrencen om at blive Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed.

 - Overblik, tidsbesparelser og kommunikation – både internt og eksternt – er dér, hvor vi har oplevet størst værdi med IT-værktøjer. Samtidig er det også dér, den største forandring ligger. Med overblikket, har vi langt færre fejl, primært i forhold til leverandører og materialer på konkrete sager. Det siger tømrermester og indehaver Jakob Ebbesen fra tømrerfirmaet Jakob Ebbesen i Fårvang i Midtjylland. Virksomheden har otte medarbejdere

 . Tidsbesparelser bliver set i hurtigheden i at godkende og ekspedere fakturerer i forhold til tidligere. Kommunikationen i virksomheden er blevet lettere, og det er nemt at kommunikere opgaver og arbejdssedler fra kontoret og ud til medarbejderne. Men samtidig også den anden vej, hvor dokumentation af udført arbejde, kvalitetssikring, billeder og tegninger ligger samlet på den pågældende sag, siger Jakob Ebbesen.

 - I dag har vi en fast måde at bruge vores IT-værktøjer på, hvilket giver en ensartet arbejdsproces fra kundeoprettelse til fakturering.

Det gør også, at vi i dag fremstår som en mere samlet virksomhed, hvor hver medarbejder har fået og tager mere ansvar for de ting, de laver og dokumentere, som har en væsentlig betydning for den faktura, som kunden i sidste ende modtager.

 Mere fokus på løsninger

- Det handler om at komme i gang med digitalisering og IT-værktøjer.

Havde vi skulle gøre det forfra, så ville vi have mere fokus på, hvilke løsninger vi havde brug for og som kunne understøtte de behov vi havde, fremfor hvad de forskellige leverandører mente vi skulle købe og bruge, fremhæver tømrermester Jakob Ebbesen.

Læs også: Malmos: Sådan ændrede digitalisering vores virksomhed

Læs også: Sådan ændrer IT-værktøj forretningen for tømrermestre

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111