23948sdkhjf

Direktørrokade hos betonproducent - finder ny topchef internt

H+H Nordics nuværende projektchef Dorthe Storm overtager stillingen som adm. direktør, meddeler porebeton- og kalksandstensproducenten i en pressemeddelelse.

Dorthe Storm er uddannet bygningsingeniør og har siden sin ansættelse i H+H i 2015 været med til at styrke firmaets back office-funktioner, samt arbejdet med fokuseret salg.

Hun overtager direktørposten efter Jacob Lypart, der er blevet udnævnt til at lede H+H’s nye udviklingsafdeling, H+H Group Innovation, i rollen som Chief innovation officer (CINO). Han tiltræder stillingen 1. januar 2021.

Strategi- og navneændring

For at kunne understøtte den fortsatte ekspansion er der også foretaget strategiske ændringer i H+H koncernen. 

Det betyder at den nordiske forretning bliver en del af den centralvesteuropæiske region og har i samme ombæring ændret selskabsnavn til H+H Nordics A/S.

Byggematerialeindustrien og byggesektoren er inde i en udvikling, hvor kravene til producenter og leverandører hele tiden vokser. 

Den nye udviklingsafdeling skal således være med til at sikre firmaets hold i de seneste års positive udvikling, lyder det. Siden 2015 har producenten af porebeton og kalksandsten næsten fordoblet omsætningen og mere end firedoblet det primære driftsresultat. 

– Vi befinder os i en tid, hvor vilkårene for byggebranchen ændrer sig hele tiden. Blandt andet har vi både et ansvar for og et ønske om at nedsætte udledningen af CO2, og det kræver målrettet udvikling, siger Michael T. Andersen, CEO for H+H International, i pressemeddelelsen.

Jacob Lypart har været ansat i H+H siden 2003, de sidste 12 år som administrerende direktør først for H+H Benelux og siden for H+H Nordics A/S.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.312