23948sdkhjf

Ny app: Husbygger giver kunderne virtuel rundvisning

Ny app gør det muligt at designe og opleve sit nye hus, allerede før det er bygget

Byggefirmaet eurodan-huse er et af landets største typehus-firmaer, og virksomheden tager nu et stort skridt i den digitale retning.

Virksomheden har udviklet en app, der, ved hjælp af teknologien Augmented Reality (AR), gør det muligt at gå en tur i et virtuelt hus. Ligesom man kender det fra Pokemon Go, er appen en kombination af den virkelige og den virtuelle verden.

- Vi er meget stolte af, at kunne præsentere eurodan VISUAL. Vores forhåbning er, at kunderne føler sig bedre hjulpet i forhold til at tage de rigtige beslutninger i forbindelse med et nybyggerprojekt, siger adm. direktør Thomas Dahl, i en pressemeddelelse.

Mere end 40 års erfaring i én app

eurodan-huse er en +40 år gammel familieejet typehus virksomhed. Man tænker ikke umiddelbart innovation og fremtidssyn, men det billede maner husbyggeren i den grad til jorden.

Med appen viser den sønderjyske virksomhed, at de ser fremad, og ønsker at gå forrest og bane vejen for en mere digitaliseret og moderne byggebranche.   

- Vi tror på, at AR teknologien, bliver et must i vores branche. Det er fremtiden, og derfor har vi investeret en masse kræfter og ressourcer i eurodan VISUAL, siger direktøren.

Skal også skabe mere tryghed

Nyheden er ikke kun for de tech-interesserede. Appen har nemlig til formål at gøre byggeprocessen mere tryg for virksomhedens kunder. 

- Et nybyggeri er en stor investering, og det er en vigtig faktor at kunne se produktet, før det står færdigt. Forhåbentlig kan værktøjet give vores kunder en større tryghed i processen, fortæller Thomas Dahl.

I appen kan man designe et hus og placere det i virkeligheden enten i en mini udgave, der f.eks. kan stå på et bord eller en 1:1 udgave til brug på en byggegrund, parkeringsplads eller lignende. 

Man kan gå en tur i det virtuelle hus og kigge ud af vinduerne på den reelle udsigt. Det giver f.eks. mulighed for at undersøge hvordan solen falder i forhold til huset, og at ændre på placeringen af huset. På den måde er det hensigten, at kunden i højere grad kan sikre sig, at det endelige resultat bliver optimalt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126