23948sdkhjf

Brøndby skriver under med entreprenør på nyt klubhus

Base bygger boldspilshus i Brøndby

Base Erhverv har netop skrevet under totalentreprisekontrakten på opførelse af et nyt klubhus til fodboldklubben Brøndby IF’s amatørafdeling. Det oplyser Brøndby Kommune. 

Klubben er for længst vokset ud af det nuværende klubhus til amatørerne og har akut behov for flere faciliteter og mere plads. Desuden skal det nye klubhus sikre, at man kan leve op til de nyeste krav fra Dansk Boldspil-Union til omklædningsfaciliteter og afholdelse af kampe. 

Det kommende byggeri opfylder de ønsker, som Brøndby IF har identificeret i samarbejde med bygherrerådgiveren Domus Arkitekter. Projektet indebærer således, at der skal bygges et sammenhængende klubhus, der synliggør klubbens aktiviteter internt og eksternt og at der skabes bedre og synlige adgangsforhold til klubben, Bane 2 og cafeteriet. Entreprisen omfatter også nyt lager, ny foyer, samt ombygning af de eksisterende omklædningsfaciliteter. 

- Et nyt og tidssvarende klubhus vil give et løft til hele Sportsbyen. Det vil ikke alene komme de 900 daglige brugere til gode med nye omklædningsrum, lokaler og fitnessrum. Et nyt samlet klubhus vil være motor for et livligt og sammenhængende klubområde i Brøndby Sportsby, siger borgmester Kent Magelund i pressemeddelelsen.

Brøndby Kommune har bevilliget pengene til et nyt klubhus. Totalentreprisen har en værdi omkring 55 mio. kr. 

Projektet indeholder ifølge Base Erhverv yderligere fire optioner omhandlende tribune overdækning, indgangsportal, udvidelse af balkon samt en overdækning. 

Base Erhverv starter projekteringen nu, og påbegynder flytningen af jord denne vinter.

Det nye klubhus kan efter planen slå dørene op i maj 2022 og står endeligt færdigt i november 2022. Byggeriet starter op omkring årsskiftet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094