23948sdkhjf

Stor aftale: Topdanmark vælger byggevare-leverandør til forsikringsskader

STARK skal leverer byggematerialer til Topdanmarks forsikringskunder

Forsikringsselskabet Topdanmark har indgået en flerårig kundeaftale med STARK. Aftalen betyder, at STARK leverer byggematerialer til Topdanmarks forsikringskunder, når de har skader på deres boliger og bygninger.

Aftalen mellem Topdanmark og STARK er indgået efter et udbud med flere konkurrenter. Her vurderede Topdanmark, at STARK har den bedste samlede ”pakke” i form af stærk logistik og mange services. STARKs store engagement i bæredygtighed og samfundsansvar havde også betydning for Topdanmarks valg af leverandør.

Det skriver STARK i en pressemeddelelse

- Topdanmark har udover det økonomiske i aftalen lagt vægt på STARKs stærke profil på social og miljømæssig bæredygtighed, som matcher Topdanmarks eget engagement på området. Topdanmark har med STARK valgt en leverandør, der i lighed med Topdanmark er tilsluttet det internationale bæredygtighedsinitiativ FN Global Compact, og begge virksomheder har et ønske om at fremme bæredygtigt byggeri præget af certificeret træ, CO2-reduktion og færre kemikalier, siger Brian Rothemejer Jacobsen, koncerndirektør i Topdanmark.

Konstruktiv samarbejdspartner

Salgsdirektør i STARK Mads Brejnholt Madsen, er både stolt og ydmyg over aftalen og ser blandt andet frem til at tilbyde Topdanmark professionel rådgivning i67 lokale forretninger og et bredt sortiment med kvalitetsprodukter til det professionelle byggeri.

Projektdirektør i STARK Martin Rasmussen ser også frem til at servicere Topdanmark og glæder sig blandt andet til at være en konstruktiv samarbejdspartner.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109