23948sdkhjf

Entreprenørfirma smider to topdirektører på porten

Entreprenørselskabet Adserballe & Knudsen, som er en del af Jensen Gruppen, har sagt farvel til to topdirektører per 30. november 2020.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Det drejer sig om henholdsvis adm. direktør Morten L. Hansen, der har siddet i chefstolen siden januar 2018, og produktionsdirektør Rasmus R. Lausen. De stopper begge efter gensidig aftale, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge selskabet er udskiftningen sket uden dramatik og i gensidig enighed efter en tid med svingende resultater både i projektstyringen og på rentabiliteten af udført arbejde.

- Adserballe & Knudsen har ellers fremvist flotte økonomiske resultater i en årrække, men bl.a. corona-situationen har betydet, at Adserballe & Knudsen i 2020 har oplevet en opbremsning i forhold til tidligere år, hedder det. 

I det seneste regnskabsår 2019 omsatte Adserballe & Knudsen for 779 mio. kr. med et resultat før skat på 14,4 mio. kr. Overskudsgraden landede på 2 pct. De seneste fem år har selskabets overskudsgrad svinget fra 1,2 pct. (2018) til 3,2 pct. (2016).

Der er allerede fundet en ny adm. direktør internt i selskabet, nemlig Niels Jul Jakobsen, og ambitionen er, at en ny produktionsdirektør ansættes allerede før jul.

Selskabet fremhæver, at den nye direktør kender alle processer, kunder og medarbejdere.

- Vi skal forberede os på en fase, hvor effektivisering, kundefokus og styrkelse af produktionen bliver afgørende for A&Ks konkurrencedygtighed. Den nye adm. direktør Niels Jul Jakobsens opgave bliver at forstærke fokus på kundernes behov og at sikre effektiv drift af hele organisationen i alle led samt at bibeholde det stærke samarbejde med Jensen Gruppen, siger Karsten Hjarsø, CEO i Jensen Gruppen.

Tre forretningsben

Han tilføjer, at Niels Jul Jakobsen er en meget kompetent ressource, som er kendt og vellidt både i huset, hos kunderne og i Jensen Gruppen.

- Vi tror meget på den strategi, der er lagt for kerneforretningen i Adserballe & Knudsen, og vi tror på, at den nye ledelse og fornyet energi er det rigtige for fremtiden, siger Karsten Hjarsø.

Karsten Hjarsø ser overordnet positive takter på en række områder for Jensen Gruppen, der tæller mere end 60 selskaber inden for de tre forretningsben: entreprenørvirksomhed, ejendomme samt et udviklings- og digitaliseringsspor. 

- Det er meget tilfredsstillende, at vi har igangsat vores kaserneprojekt Thors Have i Odense, hvor vi vil medvirke til at skabe projektudvikling, der sætter fokus på bæredygtighed, kvalitet, æstetik og funktion i byudviklingen. Derudover oplever vi generelt lige nu øgede tilbudsmuligheder og har en solid ordrebog, hvilket er positivt i en tid, hvor Covid-19 uundgåeligt præger, siger Karsten Hjarsø. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156