23948sdkhjf

Forundring: Stadig ikke håndværkerfradrag for indvendigt malerarbejde

Håndværkerfradraget bør være permanent og også gælde indvendigt malerarbejde, mener Danske Malermestre

Danske Malermestre glæder sig over aftalen om en finanslov for 2021 og forhøjelsen af håndværkerfradraget i 2021. Det vil give dansk økonomi et tiltrængt løft, når vi forhåbentligt har lagt den værste del af coronakrisen bag os, mener direktør Ole Draborg.

- Men det er ærgerligt, at forhøjelsen ikke blev permanent, og at det indvendige malerarbejde ikke kom med. For det er forkert kun at se på håndværkerfradraget som et konjunkturinstrument. Håndværkerfradraget er nemlig overraskende effektivt mod sort arbejde, især når det omfatter meget arbejdskraftstunge ydelser som for eksempel indvendigt malerarbejde, påpeger Danske Malermestres direktør. Derfor bør man tænke håndværkerfradraget ind i en mere langsigtet strategi.

Danske Malermestre, skriver i en pressemeddelelse, at organisationen har lavet flere undersøgelser, der viser, at kundernes interesse for sort arbejde forsvandt, da det indvendige malerarbejde var omfattet af håndværkerfradraget. I dag er det alene ved udvendigt malerarbejde, at man kan opnå håndværkerfradrag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095