23948sdkhjf

Byggecentrene: Grøn finanslov understøtter jobs i byggeriet

Havde dog håbet på, at Boligjobordningen også omfattede fradrag for materialer

I Danske Byggecentre er adm. direktør Palle Thomsen tilfreds med den nye finanslov, som foruden en udvidelse af BoligJobordningen også indeholder en pulje penge til energirenoveringer i offentlige bygninger og flere penge til bygningspuljen, der har til formål at sænke energiforbruget i private boliger.

- Først og fremmest er jeg godt tilfreds med udvidelsen af BoligJobordningen. Udvidelsen vil holde gang i hjulene ude i byggebranchen og vil give flere danske boligejere muligheden for at energieffektivisere. Sammen med de udbetalte feriepenge tror jeg, at det vil sætte gang i projekter landet over. Det gavner ikke kun økonomien og den grønne omstilling, men sikrer også vigtige jobs i 2021, siger Palle Thomsen, som dog også mener, at der er plads til forbedringer

- Jeg er godt tilfreds, men skulle jeg pege på forbedringer, havde vi håbet at udvidelsen af BoligJobordningen blev gjort permanent. BoligJobordningen er nemlig et godt værn mod sort arbejde, så det er i alles interesse at gøre ordningen permanent. Dertil kunne man med fordel udvide fradraget så det også omfattede prisen på materialer og også give danskerne muligheden for at pulje flere års fradrag sammen. Men en finanslov skal tilgodese mange brancher, så jeg er ganske godt tilfreds, fremhæver Palle Thomsen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079