23948sdkhjf

Direktør-rokade hos Stark

Trælastdirektør Morten Jakobsen bliver ny direktør i Stark Hedensted og giver depechen i Stark Herning videre til sin kollega Brian Mircevski Gaardsvig.

Den 36-årige Morten Jakobsen, som har hidtil været trælastdirektør i Stark Herning skal fremover hellige sig kunder og medarbejdere i Stark Hedensted.

Morten Jakobsen har en baggrund i trælastbranchen, hvor han blev udlært som elev. Herefter arbejdede han i flere år som tømrer, fordi han efter eget udsagn ”savnede at arbejde med nogle af de materialer, han ellers bare rådgav om og solgte.”

Morten vendte dog tilbage til trælastbranchen i 2010.

- Jeg savnede også den brede kontaktflade til både kunder, kolleger og leverandører og det teamarbejde, der præger en stor trælast. Det giver bare en god og høj puls, som jeg godt kan lide, fortæller han.

I 2016 kom Morten Jakobsen til Stark, hvor han fik ansvaret for forretningerne i Herning og Ikast.

 Nu skal Morten Jakobsen bruge sine kompetencer i Hedensted, som er en af kædens nye forretninger. Forretningen blev til en StarkK, da den blev købt i starten af 2020. Forretningen har siden været igennem en proces, hvor den er blevet integreret i byggecenterkædens systemer, sortiment og services. Opgaven er nu at udbygge forretningens kundegrundlag, og det skal opnås ved at skabe endnu større kendskab i lokalområdet.

- Forhåbentlig får jeg masser at se til, for det trives jeg bedst med. Jeg glæder mig til at lære og bygge relationer til nye kunder og nye kollegaer i Hedensted, siger Morten Jakobsen, der bor tæt på forretningen i Hedensted.

Rykker et trin op

Morten Jakobsen giver depechen videre til sin kollega Brian Mircevski Gaardsvig, der rykker et trin op og overtager det fulde ansvar for Stark i Herning.

- Jeg skal bygge videre på det solide fundament, der er blevet skabt, så det glæder jeg mig meget til, siger den 48-årige kommende trælastdirektør.

Brian Mircevski Gaardsvig overtager chefstolen i en forretning, som han kender helt tilbage fra 1992, hvor han startede i lære i Herning. Siden har han også fået erfaring fra andre områder i trælasten, været et smut udenfor branchen og omkring en anden trælast, inden han vendte tilbage til Stark i 2018.

- Jeg overtager en forretning, som er inde i en god udvikling og med en organisation, som er fagligt stærk, så jeg glæder mig til at videreudvikle forretningen sammen med holdet og forretningens kunder, fortæller Brian Mircevski Gaardsvig.

 Regionsdirektør i Stark, Erik Storm, er stolt over, at byggecenterkæden har medarbejdere, som er klar på flere udfordringer og at kæden med denne organisationsændring er klar til at fortsætte den positive udvikling i begge forretninger.

Både i Herning og Hedensted tager de nye direktører fat på arbejdet fra 1. januar 2021.

 

(Foto: Morten Jakobsen til venstre, Brian Mircevski Gaardsvig til højre)

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109