23948sdkhjf

Lego-pengetank bygger hotel til Tour de France-etape i Vejle

Hotelkæden Zleep Hotels har netop indgået en aftale med Kirk Kapital om etableringen af et nyt, stort hotel på Havneøen i Vejle.

Hovedentreprenøren bag hotelprojektet er K. G. Hansen & Sønner, der i samarbejde med Arkitema Architects og Hundsbæk & Henriksen skal varetage og kreere hotellets konstruktion og ydre. 

Kirk Kapital står for byggeriet, som Zleep Hotels lejer sig ind i på en lang lejekontrakt.

Skal stå klar til Tour de France-etapei Vejle  

Det nye Zleep Hotel Vejle får 124 værelser, heriblandt værelser udstyret med køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 eksklusive hotellejligheder/suiter med, der både er et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, og er tiltænkt som et long stay-koncept, hvor gæster får mulighed for at leje en møbleret bolig og samtidig gøre brug hotellets faciliteter, såsom rengøring, linned service og fitness. Den største suite måler 200 kvm.

I forbindelse med en udsigtsterrasse på øverste etage vil hotellet rumme en stor lounge med reception, bar og morgenmadsrestaurant, og i stueplan vil der blive drevet café og restaurant.

Det nybyggede hotel forventes færdigt inden 3. etape af Tour de France, der har start i Vejle den 3. juli 2022 på netop Havneøen..

Hotelprojektet bliver afslutningen på Kirk Kapitals store ejendomsprojekt på Havneøen, et nyt by- og boligområde tæt på centrum og beliggende ud til Vejle Fjord og Fjordenhus, som blev igangsat for mere end 10 år siden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.104