23948sdkhjf

Sådan gør du hvis der er Corona-smittede på byggepladsen, mester!

BFA Bygge og Anlæg har udarbejdet en vejledning for Beredskabsplan for smitte med Coronavirus på byggepladsen

Selvom du gør alt, hvad der kan gøres for at forebygge Coronavirus på byggepladsen, så er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal forholde dig, hvis der konstateres smitte blandt de folk, der arbejder byggepladsen.

BFA Bygge og Anlæg har udarbejdet vejledninger for, hvordan man i videst mulige omfang undgår smitte på byggepladsen eller, når man som håndværker arbejder i private hjem

BFA Bygge og Anlæg har også udarbejdet en ny vejledning for Beredskabsplan for smitte med Coronavirus på byggepladsen. Altså en vejledning, som fortæller, hvordan man kan forberede sig på et smitteudbrud, og hvad man konkret kan gøre, hvis der udbryder smitte i virksomheden eller på bygge- og anlægspladsen.

I virksomheder anbefales det, at det er arbejdsgiveren, som sikrer, at der udarbejdes en beredskabsplan.

På byggepladser anbefales det, at det er bygherren, der sikrer, at der udarbejdes en beredskabsplan f.eks. som en del af byggepladsens plan for sikkerhed og sundhed (PSS). Hvor der ikke er krav om PSS, anbefales det, at arbejdsgiverne samordner deres beredskabsplaner. Beredskabsplanen skal sikre, at en evt. indsats ved smitteudbrud er koordineret bygherren og entreprenørerne imellem.

Se vejledningerne fra BFA Bygge og Anlæg her

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094