23948sdkhjf

Garvet anlægsboss stopper efter 32 år

Ændring af det formelle ansvar i M.J. Eriksson A/S direktion.

Efter 32 år i spidsen for M.J. Eriksson har adm. direktør Jørgen Eriksson besluttet sig for gradvist at overlade det daglige driftsansvar til direktør Stig Munch-Jensen, som pr. 1. januar 2021 blev indsat som ny adm. direktør i den store entreprenørvirksomhed.

Det oplyser M.J. Eriksson på LinkedIn onsdag.

Stig Munch-Jensen har i rollen som direktør siden 2009 dannet tæt parløb med Jørgen Eriksson i det målrettede arbejde med at gøre M.J. Eriksson til en større, stærkere og mere lønsom virksomhed.

Over de seneste 10 år er forretningen således mere end tredoblet i størrelse, til i dag at beskæftige knap 700 medarbejdere med en årlig omsætning, de senest fem regnskabsår, på mere end 2 mia. kr.

Stig Munch-Jensen har i den proces spillet en væsentlig rolle i udviklingen af M.J. Eriksson og er med sit brede kendskab til og historik i selskabet den naturlige person til at overtage det formelle ansvar og sikre kontinuitet og fortsat fremdrift i virksomhedens aktiviteter, lyder det i beskrivelsen af direktørskiftet.

Jørgen Eriksson, som fylder 74 år i januar, vil fortsat have sin daglige gang i virksomheden, hvor han vil supportere og understøtte den nye ledelse, ligesom han vil være aktiv i bestyrelsen i M.J. Eriksson.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094