23948sdkhjf

Glarmestre: Boligejerne skal slå til nu!

Højere håndværkerfradrag er oplagt mulighed for boligejere, mener Glarmesterlauget

Finansloven for 2021 indeholder en markant udvidelse af boligjobordningen, som giver private fradrag for udgifter til håndværkere og service. Håndværkerfradraget er næsten fordoblet fra 12.800 kr. til 25.000 kroner, mens servicefradraget næsten firedobles fra 6.400 kr. til ligeledes 25.000 kroner.

- Boligejerne kan nu få dækket en stor del af håndværkerudgiften til udskiftning af ruder i døre og vinduer, og så er der endda også plads til et fradrag for vinduespudsningen, siger sekretariatschef Poul Henrik Madelung fra Glarmesterlauget.

Han opfordrer boligejerne til at være opmærksomme på, at det er nu, de skal reagere:

- Er man i tvivl om, hvornår det bedst kan betale sig at gå i gang med energirenoveringen, så gør det hurtigst muligt.

- Både fordi det kan betale sig at energirenovere, men også fordi man ikke ved, hvor højt fradraget kommer til at være til næste år, siger Poul Henrik Madelung 

- Boligejerne skal tænke på, at selvom investeringen i nye ruder til vinduer og døre er en udgift lige nu, så betaler det sig i længden. Et typisk hus med 20 år gamle ruder kan spare mindst 3.000 kroner om året på energiforbruget ved at skifte ruder. Samtidig ved vi intet om, hvordan boligjobordningen kommer til at se ud i 2022, så derfor er det en rigtig god idé at benytte sig af muligheden nu, understreger Poul Henrik Madelung.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109