23948sdkhjf

Dansk vvs-grossist blandt verdens bedste arbejdspladser

Brødrene Dahl er for sjette år i træk blevet kåret som Top Employer i en international undersøgelse.

De 844 medarbejdere i Brødrene Dahl har netop fået papir på, at deres arbejdsplads er certificeret i international topklasse. Brødrene Dahl er nemlig igen i år at finde blandt de 1.600 virksomheder verden over, der har opnået certificering som Top Employer 2021.

Det er Top Employers Institute, der har tildelt certificeringen på baggrund af målinger på en lang række parametre inden for bl.a. personalepolitik, karrieremuligheder, uddannelse, kommunikation mv. Brødrene Dahl blev første gang certificeret som Top Employer i 2016 og er kommet gennem nåleøjet hvert år siden.

Det skriver Brødrene Dahl i en pressemeddelelse.

- Det er en vigtig anerkendelse af vores arbejde med at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser. Brødrene Dahl har en lang tradition for at investere i medarbejdertrivsel. Vi er en flad organisation med højt til loftet og mange karrieremuligheder, siger HR-direktør i Brødrene Dahl, Thomas Juul og fortæller, at eNPS-scoren i Brødrene Dahls årlige trivselsmåling netop er steget igen, fra 49 i 2019 til 57 i 2020, hvilket er udtryk for en meget høj medarbejderloyalitet.

Uddannelse og anciennitet

At Brødrene Dahl er en god arbejdsplads vidner ancienniteten i virksomheden om, som i gennemsnit er på lidt over 11 år. Men også blandt de unge er Brødrene Dahl et trækplaster. Brødrene Dahl tager hvert år et stor antal elever ind - i 2020 startede 28 nye elever - og 80-90 pct. af de færdiguddannede elever fortsætter i job i virksomheden.

- Uddannelse er stort fokuspunkt for os. Det gælder både elevuddannelse og videreuddannelse. Vi har bl.a. etableret et samarbejde med Erhvervsakademiet i Aarhus, hvor vores medarbejdere kan tage en pointgivende akademiuddannelse inden for salg, ledelse og et specialistspor. Vi uddannede næsten 100 medarbejdere i 2020 på Erhvervsakademiet, herunder også nogle af vores topledere som blev uddannet i bæredygtig forretningsforståelse, siger Thomas Juul.

Diversitet og inklusion

To andre vigtige fokuspunkter for HR-direktøren i Brødrene Dahl er diversitet og inklusion. Virksomheden kæmper hårdt for at øge andelen af kvinder i organisationen og har nu rundet 26 procent.

På centrallageret i Randers gøres der en stor indsats for at ansætte medarbejdere med særlige behov - en indsats der i 2020 førte til, at fagbevægelsen kårede Brødrene Dahls centrallager som Danmarks næstbedste arbejdsplads. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125