23948sdkhjf

Weber udvider med betonblandepumper

Saint-Gobain Weber har netop underskrevet aftale om købet af virksomheden Vergutech, der sælger, udlejer og servicerer betonblandepumper

Den 1.  februar overgår Vergutech til Saint-Gobain Weber, der er en af byggebranchens største leverandører af mineralsk baserede byggematerialer. Vergutechs forretning er baseret på betonblandepumper, og virksomheden har den nordiske eneforhandling af de tyske Vergumat-pumper.

Opkøbet vil give Weber mulighed for at levere optimerede løsninger inden for pumpning af beton og mørtel – både i form af øget pumpbarhed og i forhold til at levere en samlet løsning til kunderne, skriber Saint-Gobain Weber i en pressemeddelelse.

- Vergutech er en god og veldrevet forretning, der er bredt anerkendt for at være blandt de absolut bedste på markedet for pumper til pumpning af beton og mørtel i Danmark. For Weber er det et oplagt køb og en forretning, der passer rigtigt godt til vores setup, siger Klavs Eske, administrerende direktør for Saint-Gobain Weber.

- Med overtagelsen af Vergutech får vi ikke bare mulighed for at videreføre en sund forretning, men også at for udnytte synergier med vores eksisterende forretning. Det gælder ikke mindst i forhold til på sigt at kunne skabe samlede løsninger, hvor vores mørtler er optimeret og samstemt med pumperne. Vi ser derfor meget frem til overtagelsen, og til at byde velkommen til vores nye kollegaer, fremhæver Klavs Eske.

Det rigtige tidspunkt

Også Vergutechs afgående direktør, Bjarne Poulsen, er tilfreds med handlen.

- Det glæder mig, at det er Weber, der overtager. Jeg er sikker på, at det er det helt rigtige match, der vil sikre den fremtidige udvikling af forretningen. Vergutech har været mit hjertebarn, siden jeg grundlagde virksomheden i 1998, og derfor er det selvfølgelig også med en smule vemod, at jeg giver stafetten videre.

Men jeg mener både, at Weber er de helt rigtige til at drive forretningen videre, og at det er det rigtige tidspunkt. Og så ser jeg frem til nu at få mere tid sammen med familien – og også til måske at kunne komme lidt mere ud i naturen og gå på jagt,” siger Bjarne Poulsen.

Vergutech drives fra den sjællandske by Mørkøv, hvorfra virksomhedens ca. 10 medarbejdere servicerer hele landet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125