23948sdkhjf

Forsikringsformidlere fusionerer og styrker niche-ekspertise

Profors forsikringsformidling er fusioneret ind i Mondo Forsikring.

Profors i Haderslev, der gennem de sidste otte år har formidlet forsikringer med speciale i entreprenørbranchen, er blevet fusioneret med Mondo Forsikring, der har base i Aabybro i Nordjylland.

- For kunden bliver der ingen forandringer i hverdagen. Det bliver præcis den samme service, den samme kvalitet i rådgivningen, sammen med vort store markedskendskab i entreprenørsektoren, der allerede står på visitkortet, siger Birgit Steffensen, der er et velkendt og velrenommeret ansigt i entreprenørsektoren. Hun har en lang karriere med formidling af forsikringer til netop entreprenørsektoren bag sig, først i DM&E, og dernæst i eget regi i Profors med i alt fire medarbejdere.

- Vi har valgt at slå os sammen med Mondo Forsikring, fordi vi passer rigtigt godt sammen.

Mondo Forsikring er allerede stærke indenfor flere brancher, blandt andre håndværk. Vi supplerer så med ekspertisen indenfor entreprenørsektoren. Den store styrke er, at vi arbejder på samme måde, med et stort markedskendskab, og en tæt dialog med kunderne, siger hun.

De forsikringsselskaber, som Profors samarbejder med, har også velsignet den nye konstellation.

IT-platform kan styrke

Hos Mondo Forsikring er direktør Michael Jensen rigtig godt tilfreds med, at aftalen er faldet på plads, så de i alt fire medarbejdere i Profors kommer med over i Mondo Forsikring.

- Profors arbejder meget professionelt og proaktivt med rådgivning af deres kunder, og sammen kan vi styrke indsatsen i markedet, siger Michael Jensen. Han tilføjer, at firmaet blandt andet har en IT-platform, som kan styrke Profors i arbejdet.

- Vores købekraft i markedet vil desuden være styrket ganske væsentligt, hvilket er vigtigt. Det handler både om priser og dækning, som jo kommer kunden til gode, siger Michael Jensen.

Profors kører videre med samme navn og den samme besætning, blot nu med et andet ejerskab.

Mondo Forsikring specialiserer sig i forsikringsformidling inden for en række brancher, herunder håndværk, ejendomsbranchen, detailbranchen, og nu altså også entreprenørbranchen. Firmaet beskæftiger otte medarbejdere, som arbejder over hele landet.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063