23948sdkhjf

Tag batteri-power til 230V-maskiner under armen

Ny mobil Powerpack fra Festool er som at stikke ledningen i stikkontakten

Du kender sikkert kampen på byggepladsen om at få adgang til strøm til dine 230 V-maskiner med ledning og bøvlet med at hive kabler og ledninger frem og tilbage. Men nu er det slut med afbrydelser og forsinkelser på byggepladser, fordi der skal findes strømkilder og trækkes kabler, eller der opstår overbelastning i byggestrømfordelerne og problemer med sikringer, der går. Eller generatorer, der skal rigges til.

Med den nye SYS-PowerStation fra Festool har håndværkerne altid strøm inden for rækkevidde. Det giver maksimal frihed til at arbejde hvor som helst og når som helst. Plus et renere arbejdsmiljø.

SYS-PowerStation er overskuelig at betjene med stikkontakt og tænd/sluk knap placeret på fronten. Den aktuelle batteritilstand, kan til enhver tid meget nemt aflæses via LED-indikatoren, der er anbragt på forsiden.

Med SYS-PowerStation bliver hver eneste ledningsført maskine i praksis til en akku-maskine. Den mobile PowerStation er intuitiv at betjene, let at flytte rundt, og så er den stærk nok til at trække selv maskiner med et stort energibehov som f.eks. større save, slibere og støvsugere.

- Vi har glædet os til at introducere SYS-PowerStation i Danmark, siger Festools Head of Sales & Marketing DK Michael Petræus og fortsætter:

- Med det mobile energilager bliver det nemmere at tilrettelægge arbejdet på byggepladsen fleksibelt og få leveret en stabil netspænding på 230 volt dagen igennem uanset, hvor arbejdet skal udføres, fremhæver han.

Strøm som fra en stikkontakt

Festool SYS-PowerStation leverer 230 volts strøm, kan lagre 1.500 watt-timer og har desuden hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. I praksis betyder det, at man ude på byggepladsen vil opleve SYS-PowerStation lige så pålidelig som et stik i væggen:

- ”Med en SYS-PowerStation kan du f.eks. nå at slibe et areal på 200 kvm med langhalssliberen Planex og have den indbyggede støvsuger tilsluttet, før genopladning er nødvendig. Eller du kan udføre 560 kapsnit til et parketgulv med kap- og geringssaven KS 60 inklusive støvsuger, forklarer Michael Petræus.

Let og robust

Med sine 16 kg vejer en SYS-PowerStation kun 50 til 70 pct af den vægt, som man må forvente for tilsvarende energikilder. Den er desuden stænkvandsbeskyttet (IP44) og velegnet til anvendelse på byggepladsen inde som ude.

SYS-PowerStation er også enkel og overskuelig at betjene og sm nævnt med stikkontakt og tænd/sluk knap placeret på fronten. Den aktuelle batteritilstand kan til enhver tid meget nemt aflæses via LED-indikatoren, der er anbragt på forsiden. På forsiden finder man også en USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som f.eks. tablets eller smartphones. Endeligt har SYS-PowerStation en indbygget sikkerhed, som forhindrer utilsigtet tænding under transporten.

Og samtidig er der udsigt til bedre arbejdsmiljø. På mange byggepladser kan luftkvaliteten være en udfordring. Foruden støv fra selve byggeprocessen kan udstødning fra generatorer og motordrevet værktøj også være en udfordring – både i form af CO2, andre udstødningsgasser og støj.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11