23948sdkhjf

Nedrivningsfirma bygger op med ny ledelse

HTO Nedrivning melder sig klar til at styrke sin position i markedet efter en flytning til et nyt domicil i Høje-Taastrup og omdannelse fra ApS til A/S. 

Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse. 

Samtidig med selskabsomdannelsen er Anya Mortensen, direktør med ansvar for miljø og marketing, og Lars Christensen, der er direktør med ansvar for indkøb og produktion, indtrådt i virksomhedens ejerkreds hver med 20 pct. De resterende 60 pct. ejes af H Byg Holding. 

De to direktører tiltrådte officielt den 1. januar i år, fremgår det af Det Centrale Virksomhedsregister. Det erstattede Steen Justesen, som er medejer af moderselskabet H Byg Holding.  

Vil skille sig ud tidligt i processen 

HTO Nedrivning blev etableret i 2016 og beskæftiger sig med alle former for nedrivning, indvendig rydning og miljøsanering samt styring af projekter. Det er dog særligt på screening af bygninger og rådgivning allerede i tilbudsfasen, at firmaet satser på at skille sig ud. 

Fakta: HTO Nedrivning 

  • HTO Nedrivning A/S blev etableret som ApS i 2016 og har domicil i Høje-Taastrup. 
  • Virksomheden beskæftiger sig med alle former for nedrivning, indvendig rydning samt miljøsanering af metaller, asbest, PCB, KP og skimmelsvamp. 
  • Kunderne er både offentlige og private professionelle bygherrer samt entreprenører og rådgivere. Alle nedrivningsopgaver varetages af uddannede specialister med en byggefaglig baggrund. 
  • Ledelsen udgøres af Anya Mortensen og Lars Christensen, der også ejer 20 pct. af virksomheden hver. De øvrige 60 pct. ejes af H Byg Holding. 
  • Blandt referenceprojekterne er Lillerød Skole, DTU Bygning 344, Roskilde Patologi, Ramsøhallen, RUC bygning 15, Roskilde Rideskole og Vester Søgade 10 i København.

– Der er mange gode og dygtige kolleger i branchen. Derfor er vi nødt til at finde vores særlige tilgang, der skaber værdi for kunderne, siger Lars Christensen, i pressemeddelelsen. 

Hans makker i ledelsen, Anya Mortensen, kom til firmaet for godt et år siden med flere end 20 års erfaring som projekt- og afdelingsleder hos nedrivningsentreprenører som Per Mortensens Nedrivning og Kingo Karlsen i bagagen. Med et indgående kendskab til branchen og en klar holdning til, hvor hun mener, HTO kan skabe særlig værdi: 

– Som bygherre er det vigtigt allerede fra nedrivningsfasen at kunne træffe kvalificerede beslutninger om et byggeprojekt såvel teknisk som økonomisk. Derfor sætter vi hos HTO tidligt ind med præcise forundersøgelser og screeninger, så byggesagen kan startes rigtigt op, fortæller Anya Mortensen i pressemeddelelsen. 

Markedet kvitterer med opgaver 

Med øget ordretilgang og et voksende antal aktuelle tilbudssager lader det til markedet kvitterer for retningen, de to direktører har udstukket for nedriveren. 

I forbindelse med seneste generalforsamling kunne nedriverfirmaets ledelse berette om det, de betegner som en tilfredsstillende udvikling i top- og bundlinje, både i det forgangne kalenderår og det igangværende regnskabsår. 

– Vi har en meget stærk pipeline af projekter, og faktisk har vi efter et halvt regnskabsår præsteret samme bundlinje som hele sidste regnskabsår. Så vi følger vores vækststrategi ret præcist, påpeger Lars Christensen med opbakning fra Anya Mortensen.  

HTO Nedrivning ApS
Mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 1,1 0,7
Resultat af ordinær primær drift 1,0 0,6
Resultat før skat 0,9 0,6
Årets resultat 0,7 0,5
Aktiver 2,5 1,6
Egenkapital 1,2 1,0
Gns. antal ansatte 2 2
Regnskabsåret blev afsluttet 30. april 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094