23948sdkhjf

Minuba nomineret til E-Handelsprisen 2021

- For 10 år siden kæmpede vi for at få håndværkere til at droppe pen og papir og nu er vi nomineret til E-handelsprisen 2021.

Det er vi naturligvis stolte af – og vi er samtidig imponeret over i hvor stor udstrækning håndværkerne har taget de digitale værktøjer til sig. Og i den grad formår at udnytter dem for at gøre deres virksomhed til en forretning.

Det siger adm. direktør Casper Hassø Nielsen fra Minuba, som er en af store aktører på det danske marked, når det gælder online IT-værktøj til ordre- og sagsstyring

- Vi er virkelig ydmyge og stolte over at være indstillet til FDIH's E-handelspris i 2021 – specielt efter også at have været indstillet til EY Entrepreneur of the Year i 2020 og Deloitte Global Fast 50 i 2020.

Det gør os glade hver dag at kunne hjælpe håndværkere med at drive en digital og professionel forretning, forklarer Casper Hassø Nielsen og tilføjer, at Minuba siden starten for 10 år siden i al beskedenhed har haft en ambition om, at et IT-system skal kunne håndtere avancerede data og samtidigt være enkelt at bruge.

E-handelsprisen uddeles af Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), der hvert år uddeler priser i forskellige kategorier til de bedste e-handelsvirksomheder i Danmark. Minuba er indstillet til E-handelsprisen 2021 i kategorien: B2B-virksomhed med online omsætning under 200 mio. kr. Der er i alt 12 kategorier i 2021, hvoraf de 11 kategorier gennemarbejdes i indstillingsudvalgene.

 Læs mere om E-Handelsprisen 2021 her  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125