23948sdkhjf

Byggecenterkæde overtager tre konkurrent-forretninger

Konkurrencemyndighederne har godkendt Stark’s opkøb af XL-BYG Jens Schultz a/s

I februar 2020 indgik Stark en aftale med XL-BYG Jens Schultz a/s om at overtage virksomhedens forretninger i det sydfynske område. Handlen er nu blevet godkendt af konkurrencemyndighederne og gennemføres endeligt den 1. marts. Dermed overtager Stark alle fire Jens Schultz-forretninger fordelt på to i Svendborg, én i Rudkøbing på Langeland samt én i Marstal på Ærø.

- Det er vi rigtigt glade for. XL-BYG Jens Schultz a/s er en veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere og loyale kunder, som vi glæder os til at byde velkommen i Stark-familien, siger Britta K. Stenholt, adm. direktør i STARK Danmark, i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen af XL-BYG Jens Schultz A/S forfølger Stark sin overordnede vækststrategi. I 2020 overtog Stark også Sjakk-kædens aktiviteter i Midt- og Østjylland. Med de nye forretninger på Sydfyn, Langeland og Ærø får Stark i alt 73 forretninger i Danmark.

- Med købet af Jens Schultz A/S øger vi samtidig udbuddet af services og rådgivning på Sydfyn, Langeland og Ærø. Det flugter fint med vores overordnede strategi om at være en landsdækkende kæde med et stærkt lokalt engagement. Målet er at blive den foretrukne byggepartner i lokalområdet.

Det gør vi bl.a. ved at tilbyde nuværende kunder hos Jens Schultz A/S et endnu bredere udvalg af produkter og en meget effektiv logistikservice, hvor vi leverer de rigtige byggematerialer og varer præcis hvor, hvornår og hvordan kunderne ønsker det, forklarer Britta K. Stenholt.

50 års jubilæum

XL-BYG Jens Schultz A/S kunne i 2019 fejre 50 års jubilæum og kan se tilbage på en flot historie med en positiv udvikling over fem årtier. Derfor vil STARK stort set kun ændre navn og logo på forretningerne, der også fortsætter med de samme, loyale medarbejdere.

 En af dem er Thomas Skovlund Madsen. Han fortsætter som trælastdirektør, også efter at der kommer STARK-skilte op på de tidligere Jens Schultz forretninger:

- Det glæder jeg mig til. Med stark som ny ejer har vi de bedste forudsætninger for at fortsætte og udbygge Jens Schultz’ livsværk. Vi har mange og loyale kunder her i området, og de vil opleve fortsat høj kundeservice fra velkendte medarbejdere.

Ved at blive del af en stærk, landsdækkende kæde, styrkes vi også lokalt her i området. På den måde er der tale om en win-win situation for alle her i området.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

2.36