23948sdkhjf

Bauhaus henter prisvindende chef i Føtex

Han formåede som den første nogensinde at stå i spidsen for landets bedste Føtex-varehus to år i træk. Undervejs blev han også selv hædret som årets varehuschef.

Nu skifter den 41-årige Frank Borgen Baltzer spor. Han er stoppet som varehuschef i Føtex Hillerød og har takket ja til et job som ny varehuschef for Bauhaus i selv samme by.

- Jeg elsker udfordringer og sprang til, da Bauhaus søgte en ny varehuschef, fordi jeg synes, at kulturen i Bauhaus er megafed. Her er man helt nede på flade fødder, og det kan jeg lide. Samtidig med at jeg føler, at jeg kan gøre en forskel her, siger Frank Borgen Baltzer.

Vil motivere kollegerne

Siden Frank Borgen Baltzer som 21-årig bagermester fik ledelsesansvar, har han været optaget af, hvordan man motiverer kolleger til at yde den bedste service for kunderne.

I sin tid som varehuschef i Føtex Hillerød gjorde han sig hurtigt bemærket – og skabte store resultater. I 2017 blev varehuset kåret som landets bedste efter at have indtaget sidstepladsen året før.

I konkurrencen, der foregår internt i Føtex-kæden, bliver butikkerne målt på blandt andet omsætning og kundetilfredshed.

I 2018 gentog Frank Borgen Baltzer bedriften, ligesom han selv blev kåret som årets varehuschef i Føtex. Nu skal han forsøge at indfri sine ambitioner i Bauhaus. Og ledelsesstilen bliver den samme.

- Som leder er jeg hellere på gulvet end på kontoret, fordi jeg gerne vil gå forrest og vise mine kolleger, at jeg lever og ånder for stedet, siger Frank Borgen Baltzer.

Han forventer ikke, at alle kolleger lever og ånder for deres arbejde, som han selv gør. Men han forventer, at alle kolleger er klar til at gå en ekstra mil for at servicere både kunder og kolleger.  

- Mine kolleger skal turde tro på, at de kan gøre en forskel. De skal turde satse og henvende sig til kunderne, hvis de ser, at de kan hjælpe med at gøre indkøbet og dagen bedre. Jeg synes, at de tre ord gejst, vilje og vildskab dækker mine forventninger til mine kolleger, siger Frank Borgen Baltzer.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125