23948sdkhjf

Glemmer du også at fakturere kunden for p-afgift, mester

Tusindvis af håndværkere går hver måned glip af tusindvis af kroner, når de parkerer rundt om i landet og glemmer at sætte de dyre parkeringskroner på fakturaen til kunden

Når landets elektrikere, VVS’ere, tømrere, murere, malere, låsesmede, kloakmestre, anlægsgartnere og entreprenørvirksomheder parkerer i forbindelse med en opgave, parkerer de ofte, uden at tænke nærmere over hverken pris eller valg af parkeringsapp. Nogle af de mest brugte P-apps lægger helt op til 15 procent oven i kommunens eller parkeringshusets pris, og dermed bliver det til en stor udgiftspost i budgettet hver måned.

Det skriver ParkPark i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at ParkPark prissætter anderledes, og at der derfor er helt op til 15 pct.  at spare ved at bruge ParPark-app’en.

Det har fået en hastigt voksende skare af erhvervsvirksomheder til at vælge en fast aftale med ParkPark. Som eksempel kan en håndværker med fire biler, der parkerer i midten af København fire dage om ugen, spare 4.000 kroner pr. måned ved at bruge ParkPark-app’en. Dertil kommer, at kvitteringen for parkering mange gange ender i bunden af varebilen helt uden at havne på fakturaen til kunden.

Det er slut nu, hvor ParkPark  og Ordrestyring har indgået et samarbejde

Ordrestyring anvendes i forvejen til at styre alt fra materialeindkøb og timer til fakturering af kunden. Hidtil har udgifter til parkering dog ikke været en del af løsningen, men med integrationen af ParkPark i Ordrestyring kan håndværkerne fra i dag kontere parkering direkte på hver opgave.

Alt kommer med på fakturaen

- Vi har digitaliseret stort set alle andre dele af det af drive håndværksvirksomhed, og det er enormt intuitivt for håndværkeren at lave tilbud, sikre, at alle materialer kommer med på fakturaen og ikke mindst fakturere, så snart opgaven er løst. Vi har dog manglet en integreret parkeringsløsning, og det har hver måned kostet vores 22.000 kunder penge, fordi de parkerer for dyrt eller glemmer at fakturere for parkeringen.

Derfor er vi super glade for, at vi nu har gjort ParkPark til en integreret del af Ordrestyrings løsning, så også den udgift kommer med på kundens faktura. Det giver en bedre dækningsgrad på opgaverne fra dag ét, siger Mikkel Leffers Svendstrup, partnerchef i Ordrestyring.

- Selvom håndværkerne har haft masser at lave under Coronaen, går de alligevel glip af mange penge, fordi de parkerer for dyrt, og kunden i sidste ende ikke betaler for den udgift. Det er vores samarbejde med Ordrestyring en meget konkret løsning på, siger Michael Buch Sandager, adm. direktør for ParkPark.

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109