23948sdkhjf

Hun skal sætte fokus på maling og bæredygtighed

Beckers har ansat Carina Stilhoff Hammer som ny marketing manager

Solid erfaring fra byggebranchen og en bred ballast inden for marketingfaget. Det er, hvad 37-årige Carina Stilhoff Hammer har med sig i rygsækken, når hun fremover står i spidsen for malingproducenten Beckers’ marketingaktiviteter på det danske marked.

Og det var da også malingproducentens bæredygtige profil der vakte hendes interesse.

: – Jeg ser meget frem til at arbejde for en virksomhed med et stærkt fokus på bæredygtighed. Det er vigtigt at tænke bæredygtigheden ind i hverdagen, og inden for vores felt er omtanken for miljøet og mennesker særlig vigtig.

Stemninger og udtryk

Den erfarne marketingprofil har slået sine folder inden for byggebranchen siden 2008 hos bl.a. Sika og Casco Schönox Danmark. Med jobskiftet er hun nu rykket fra byggeprodukter over til malingindustrien:

– Det bliver virkelig spændende at arbejde med en produktportefølje, der opererer på et visuelt plan. Ved hjælp af farver og nuancer kan vi skabe stemninger og udtryk, og hvor jeg tidligere har beskæftiget mig med produkter, der bygger rummet, skal jeg nu arbejde med produkter, der definerer rummet.

Forkærligheden for byggefaget afgrænser sig ikke til arbejdslivet. Carina Stilhoff Hammer er glad for forandring og har stor interesse for boligindretning, hvorfor der ofte er små byggeprojekter i gang i privatboligen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188