23948sdkhjf

Nyt, lokalt byggecenter i København

Stark udvider sit Shop-koncept med mindre, lokalt forankrede forretninger i København. Denne gang med en Shop på Øster Farimagsgade på Østerbro.

Stark fortsætter med at udvide sin tilstedeværelse i København. Sidste år blev der åbnet to Stark Shops på henholdsvis Frederiksberg og Amager. Og forleden kom turen til  Østerbro, hvor byggemarkedskæden har åbner sin tredje Shop i hovedstaden.

- Det giver os en virkelig stærk tilstedeværelse i København og i særdeleshed på Østerbro, hvor vi i forvejen har en stor forretning i Nordhavnen, siger kommerciel direktør i StarkDanmark Poul Willadsen.

Øster Farimagsgade 23 er en meget central lokation på Sølvtorvet, lige midt i det ”gamle Østerbro” tæt på Kartoffelrækkerne, søerne og Statens Museum for Kunst.

Tendens i markedet

- Det er en ikonisk adresse i et ikonisk kvarter. Og netop fordi vi er placeret i den gamle del af Østerbro, åbner vi en butik, der med 165 kvm. fordelt på to et halvt plan med rå mure og skæve hjørner byder på en masse charme helt i kvarterets ånd, fortæller chef for STARK Shop Tom Nowicki og tidligere trælastdirektør for Stark Nordhavn.

En Stark Shop er væsentligt mindre end et traditionelt byggemarked. Til gengæld er den placeret lige dér, hvor mange mennesker bor og arbejder. Varesortiment er nøje tilpasset håndværkernes og gør-det-selv folkets behov, mens der vil være hurtig levering af de varer og byggematerialer, der ikke umiddelbart findes i de små butikker.

- Stark Shop er et svar på den udvikling, der foregår i København. Der bliver stadig flere indbyggere i den centrale del af byen, hvor der ikke er plads til de store byggemarkeder. Ved at åbne mindre butikker lokalt, kan vi fortsat tilbyde vores kunder byggematerialer og professionel rådgivning i en Stark Shop, der bogstaveligt talt ligger lige rundt om hjørnet” forklarer regionsdirektør i København Lasse Frederiksen.

 Adgang til hele varesortimentet

Trods den mere beskedne størrelse har butikken et omfattende sortiment, der indeholder alt fra søm og skruer til maling og værktøj. Stark Shop giver samtidig kunderne adgang til alle byggecenterkædens varer og byggematerialer. Enten gennem bestilling direkte i butikken – for eksempel på den storskærm, der er opstillet i butikken - eller online. Alt kan leveres. Bestilte varer leveres hurtigt og direkte til kunden eller byggepladsen – eller til afhentning i butikken.

Stark ønsker at gøre det lettere at bygge bæredygtigt, og derfor tilbyder den lokale Stark Shop et bredt udvalg af bæredygtige varer, som eksempelvis Svanemærkede døre. Butikken er også indrettet med GENTRÆ, som er Starks eget koncept for genbrug af overskudstræ fra byggepladser, samt genbrugsmøbler. I den nye shop på Østerbro er disken for eksempel en gammel købmandsdisk fundet i lokalområdet.

- Det er ikke helt tilfældigt. Den gamle købmandsdisk er også et signal om, at vi ønsker at yde den samme høje grad af service, som man en gang forbandt med den lokale købmand nede på hjørnet, fortæller Tom Nowicki.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.114