23948sdkhjf

Stark lukker nyindkøbt forretning

Tre forretninger i Svendborg er alligevel for mange.

Udmeldingen fra Stark var eller den modsatte, da byggecenterkæden for lidt mere end et år siden offentliggjorde opkøbet af XL Byg Jens Schultz’ tre trælaster i Marstal, Rudkøbing og Svendborg samt byggemarkedet på Svendborg Havn.

Det bragte Stark, der allerede inden opkøbet havde et byggecenter i den sydfynske havneby, op på tre svendborgensiske forretninger, hvilket altså i første omgang vurderedes at være et passende antal.

Efter konkurrencemyndighederne i sidste uge godkendte opkøbet, er meldingen nu en anden.

–  Tre af de fire forretninger – Odensevej i Svendborg, Marstal og Rudkøbing– fortsætter under Stark-navnet. Byggemarkedet på havnen i Svendborg flytter og lægges sammen med Starks eksisterende forretning på Rødeledsvej i Svendborg, oplyser byggecenterkæden i en pressemeddelelse.

Et område i stærk forandring

Beslutningen hænger sammen med, at området omkring havnen i Svendborg er allerede under stærk forandring, og Svendborg Kommune er langt fremme med en kommuneplan, der med stor sandsynlighed vil omdanne området omkring byggecenteret til bolig- og erhvervsformål.

– Placeringen på havnen var under alle omstændigheder ikke langtidsholdbar, slår man fra Starks side fast.

I stedet samles aktiviteterne i det moderne byggecenter med drive-in på Rødeledsvej, hvor beliggenheden nær omfartsvejen ifølge Stark betyder let adgang for kunderne i hele lokalområdet.

Stark Danmarks kommunikationschef Jens Velling oplyser til Fyens Stiftstidende, at han forventer, at den tidligere Jens Schultz-forretning lukker omkring påske. De ansatte fra byggecentret på havnen tilbydes at flytte med til en af de to andre Stark-forretninger i byen, lyder det.

Det gælder også Thomas Skovlund Madsen, direktør for de fire tidligere Jens Schultz-forretninger, der fortsætter i rollen og som glæder sig til at blive en fuldgyldig del af Stark.

– Vi har set frem til at få handlen godkendt. Med Stark som ny ejer har vi de bedste forudsætninger for at fortsætte og videreudvikle Jens Schultz’ livsværk. Ved at blive en del af en stærk, landsdækkende kæde, styrkes vi også lokalt. På den måde er der tale om en win-win situation for alle her i området, vurderer trælast-direktøren.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141