23948sdkhjf

Se hvem der kommer i finalen om at blive Årets Håndværker

Anmeldhåndværker.dk har flere scenarier i spil for at holde Award Showet i Cirkusbygningen i København i juni eller september

Mange håndværksmestre sidder i dag og de næste fire dage spændte og venter på, om de kommer på finalelisten og skal konkurrere om at blive Årets Håndværker.

Det er smiley-portalen anmeldhåndværker.dk som står bag det store Award Show Årets Håndværker og her er founder-makkerparret Peter Birkelund og Mads Teissø klar til via live-streamning på facebook at trække de i alt 360 håndværksmestre, som skal deltage i finalen i 26 fagkategorier. Herudover offentliggøres også navnene på de elever, som deltager i finalen om Lærlingeprisen, som uddeles for tredje gang.

-  Det er 10. gang, vi afholder Award Showet Årets Håndværker. Og interessen for konkurrencen er stor som aldrig før, oplyser Peter Birkelund

Finalisterne udpeges efter et sindrigt system udviklet af DTU og som baserer sig på de karakterer som håndværkernes kunder giver på anmeldhåndværker.dk, hvor kunderne i dag kan vælge mellem ca. 7.000 håndværkere, når de skal have udført opgaver – og efterfølgende kan rate håndværkernes arbejde.

- Da vi startede anmeldhådværker.dk for 10 år siden lå den gennemsnitlige rating å 1,5 hvor 5,0 er bedst. I dag er den gennemsnitlige rating blandt de 7.000 håndværksfirmaer 4,75. Så håndværksmestrene har virkelig formået at skabe tilfredse kunder ved bl.a. at levere kvalitetsarbejde og have en god dialog om forventningsafstemning med kunderne, fremhæver Peter Birkelund.

Corona og Award Show

Det store Award Show, som traditionen tro afholdes i Cirkus Bygningen i København med deltagelse af finalister og deres medarbejdere samt en række sponsorer, samler hvert år et par tusinde mennesker.

- Sidste år satte corona-restriktionerne en stopper for den fysiske fejring. Vi afviklede i stedet et virtuelt show. Det fungerede godt, men både vi og håndværksmestrene vil jo allerhelst holder et stort, fysisk show i Cirkusbygningen. Derfor arbejder vi lige nu med flere forskellige scenarier. Det ene går på, at vi afholder Award Showet over 2 dage i starten af juni. Lykkes det ikke i forhold til corona-restriktionerne, så har vi også mulighed for at fejre finalisterne og vinderne i Cirkusbygningen i starten af september måned, oplyser Peter Birkeklund.

Men i første omgang gælder det offentliggørelsen af årets finalister og det kan man følge live på anmeldhåmdværker.dks facebook.side fra i dag kl. 09:00

https://www.facebook.com/anmeldhaandvaerker/

Her kan du se hvornår finalisterne offentliggøres (bemærk, at der i flere af fagkategorier er flere Årets Hndværker-finalister, da der også opdeles efter, hvor mange ansatte der er i virksomhederne) :

Klokken 12:00  tirsdag den 9. marts sendes der live fra Flise Bent:

Kl. 12.00: Velkomst og info

Årets Arbejdsmiljø

Årets Håndværkerlærling

Kl. 13.00: Årets Total Entreprenør

Kl. 14.00: Årets Murer

 Kl. 15.00: Årets Gulvmand

 Onsdag den 10. marts sendes der live fra Beckers

Kl. 09.00: Årets Maler

Kl. 10.00: Årets Tagmaler

Kl. 10.30: Årets Algebehandler

Kl. 11.00: Årets Anlægsgartner

Kl. 12.00: Årets Tagdækker

Kl. 14.00: Årets Kloakmester

 Torsdag den 11. marts sendes der live fra anmeldhåndværker.dks studie

Kl. 09.00: Årets Vinduespudser

Kl. 09.30: Årets Glarmester

Kl. 10.00: Årets Låse & Sikringsfirma

Kl. 10.30:Årets Skadeservice firma

Kl. 11.00:Årets Energi og Varmeservice firma

Kl. 11.30: Årets Ejendomsservice firma

Kl. 12.30: Årets Energi Isolatør

Kl. 13.00: Årets Fugemand

Kl. 13.30:Årets Skadedyrs firma

Kl. 14.00: Årets Varmepumpe firma

Kl. 14.30: Årets Blikkenslager              

Fredag den 12. marts sendes der live fra AO

 Kl. 08.00: Årets Tømrer

Kl. 09.00: Årets El-installatør

Kl. 10.00: Årets VVS'er

Kl. 11.00: Årets Brolægger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143