23948sdkhjf

Slip angsten for fejltrin og faldgruber med abonnement på eksperthjælp

Som arbejdsgiver risikerer du at få konfiskeret firmaets bil, hvis en medarbejder kører vanvidskørsel. Men hvordan sikrer erhvervsdrivende sig mod de nye regler og andre faldgruber uden, at det kommer til at koste en formue?

Som selvstændig skal du ikke bare være ekspert på dit felt. Du skal også kunne fikse printeren, gennemskue kontrakter og kende dine rettigheder, hvis andre kopierer dine produkter. Når iværksætterdrømmen realiseres, kræver det mod at stå alene med ansvaret, udfordringerne og risiciene. Men heldigvis er Selvstændige.com et godt alternativ til inhouse-specialister eller dyre konsulenter. 

På abonnementsvilkår tilbydes en række fordelagtige forsikringer samt adgang til råd og vejledning fra eksperter inden for jura, skatteregler, ansættelsesforhold, revision, markedsføring og IT.

”Det er et abonnement på tryghed, så den enkelte erhvervsdrivende kan fokusere på sin forretning og samtidig have adgang til rådgivning af en kvalitet, som normalt er forbeholdt store virksomheder,” siger Karsten Mølgaard Jensen, adm. dir. i Ase og initiativtager til tryghedsabonnementet.

Dyrt hvis medarbejder kører vanvidskørsel

”Uanset om du er nystartet enkeltmandsvirksomhed eller har ansatte og været i gang i flere år, giver abonnementet frihed og plads til at koncentrere kræfterne om forretningen, når man ikke behøver at vide alt eller være bange for diverse fejltrin. Den direkte adgang til eksperter giver tryghed for, at du kan finde gode løsninger på alle de udfordringer, der følger med at drive virksomhed,” siger Karsten Mølgaard Jensen.

”Det er et abonnement på tryghed, så den enkelte erhvervsdrivende kan fokusere på sin forretning” siger Karsten Mølgaard Jensen, adm. dir. i Ase og initiativtager til tryghedsabonnementet. (Foto: Ase)

En aktuel udfordring, som virksomhederne søger om hjælp til, er de nye regler om vanvidskørsel fra den 31. marts. Det giver politiet mulighed for at beslaglægge køretøjet med henblik på konfiskation, hvor bilen bliver solgt på auktion, og pengene går til statskassen. Dette kan også ske, selvom føreren ikke ejer bilen, men ejes af tredjemand – for eksempel arbejdsgiver, oplyser jurist Jannik Bjerregaard Nielsen, Juridisk Rådgivning, Selvstændige.com .

”I forhold til vanvidskørsel kan arbejdsgiver komme i klemme, hvis virksomhedens bil lånes ud til medarbejderen. Det kan være en tømrer, montører eller lignende, der får stillet en bil til rådighed af virksomheden. Når man som arbejdsgiver låner bilen ud til medarbejderne, er der flere ting, man skal være opmærksom på, og her kan man få hjælp hos Selvstændige.com ”, siger Jannik Bjerregaard Nielsen.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096