23948sdkhjf

Udvider overblik over arbejdsgange og indkøb på tværs af grossister

E-Komplet og KlarPris forenkler forretningsprocesser for installatører med nyt, strategisk samarbejde

E-Komplet og KlarPris har indgået aftale om et strategisk samarbejde, som skal forenkle og forbedre installatørernes forretningsprocesser. Det sker ved, at funktioner fra KlarPris bliver integreret i E-Komplet.

E-Komplet leverer en branchespecifik softwareløsning, hovedsageligt til mellemstore og større installationsvirksomheder som fokuserer på at strømline processer og optimere arbejdsgange på tværs af afdelinger. Samarbejdet mellem E-Komplet og KlarPris vil gøre forretningsdriften nemmere og mere effektiv for netop disse kunder, skriver E-Komplet i en pressemeddelelse.

- Vores kunder er travle mennesker, og noget der virkelig gør en forskel i deres hverdag, er når vi kan forsimple deres forretningsprocesser. Derfor giver samarbejdet mellem E-Komplet og KlarPris rigtig god mening, siger salgs- og forretningschef i E-Komplet, Michael Madsbøll.

Vigtige handelsdata

Udover at forenkle processerne vil samarbejdet også give kunderne adgang til KlarPris’ Business Intelligence værktøj, som giver installatører indblik i deres handel på tværs af grossisterne. Her kan de bl.a. se, hvordan deres indkøbsvaner påvirker deres årsresultat, og hvor der er besparelsespotentiale.

Flere store installationsvirksomheder anvender allerede værktøjet, og med samarbejdet glæder adm. direktør Jens Davidsen, KlarPris, sig over, at endnu flere installatører vil få indsigt i deres handelsdata på tværs af grossisterne.

- Flere og flere installatører efterspørger en datadrevet og professionel indkøbsstrategi, og det er noget vi kan hjælpe dem med. E-Komplet deler vores vision, og derfor giver samarbejdet rigtig god mening, siger Jens Davidsen.

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125