23948sdkhjf

Bygger nyt for at kunne klare efterspørgslen på vinduer og døre

Outline Vinduer udvider de nuværende produktionsfaciliteter med 1.000 kvm.

- Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel på både vores vinduer og døre og har desuden over en længere periode haft en voksende efterspørgsel. Investeringen i en ny tilbygning er derfor et naturligt led i at kunne følge med efterspørgslen og samtidig sikre produktionen i fremtiden, siger Jens Sørensen, der er adm. direktør i Outline Vinduer.

Forlænger eksisterende faciliteter

Outline-direktøren forventer, at udvidelsen sikrer Farsø-virksomheden øget funktionalitet i produktionen og dermed et endnu bedre flow i fremstillingsprocessen.

Investeringen – der beløber sig til 6-7 mio. kr. – er netop blevet godkendt.

- Vi er derfor netop gået i gang med at projektere og ser frem til, at tilbygningen kan skabe mere kapacitet og plads til flere optimerede processer, siger Jens Sørensen, der er administrerende direktør i Outline Vinduer, om investeringen, der netop er blevet godkendt.

Den nye tilbygning bliver opført i forlængelse af vinduesproducentens eksisterende produktionsfaciliteter, som er på cirka 20.000 kvm.

Starter til sommer

Det primære formål med bygningen er som nævnt at sikre funktionaliteten i produktionen med særligt fokus på montageområdet, hvor der ellers ville risikere at blive pladsmangel.

- Derudover kommer tilbygningen til at rumme en del ekstra kvadratmeter lagerplads til glas, da udfasningen af vinduer med tolagsglas til fordel for trelagsglas på baggrund af de nye ændringer i bygningsreglementet bevirker, at der er behov for mere lagerplads til de ekstra glaslag. Vi forventer derfor også, at de 1.000 ekstra kvm hurtigt bliver fyldt ud, forklarer Jens Sørensen.

Outline går i gang med byggeriet af tilbygningen til sommer og forventer indflytning til årsskiftet. 

Farsø-virksomheden omsatte sidste år for knap 480 mio. kroner med et resultat før skat på 84 mio. kr. på bundlinjen. Outline Vinduer beskæftiger i dag omkring 315 ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11