23948sdkhjf

Fra toppost i Hilti til adm. direktør hos plast-gigant

Maziar Pourshams er tiltrådt som adm.direktør for Plastmo A/S samt Plastmo AS (Norge).

Den 1. marts 2021 tiltrådte Maziar Pourshams som adm.direktør for Plastmo A/S samt Plastmo AS (Norge).

Maziar er 45 år gammel og har en kandidatgrad som civilingeniør fra DTU samt en HD i International handel og Afsætning fra Copenhagen Business School.

Hovedparten af sin karriere har Maziar arbejdet for værktøjsproducenten Hilti, i forskellige jobfunktioner indenfor salg, marketing og ledelse. Han har blandt andet arbejdet i Sverige og været udstationeret i Dubai og Iran, som General Manager. Senest har Maziar indgået i Hiltis danske ledergruppe i rollen som Head of Engineering and Key Account Management.

Maziar har tidligt i sin karriere arbejdet hos konsulenthuset Andersen Management, entreprenørfirmaet Skanska samt den internationale FN organisation.

Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for løsninger til håndtering af regnvand i form af tagrender, dræn, faskine samt løsninger til udemiljø i form af lette tagløsninger og glasrækværk.

Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som har over 4.800 medarbejdere og som er verdensledende inden for water management.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094