23948sdkhjf

Her er vinderne: Se hvem der er kåret som elite-håndværkere

Vinderfeltet er spredt ud over Danmark. Kloakfirma fra Viby Sj. vinder for andet år i træk

En gang årligt indstiller og udpeger, 3byggetilbud.dk, som formidler byggeopgave,  13 elitehåndværkere i 14 fagkategorier ud af de 1.600 firmaer, der er tilknyttet portalen.

Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde, hvor de giver dem stjerner på en skala fra 1-5. Derudover har 3byggetilbud.dk haft en jury med, som også har set på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer.

Det skriver 3byggetilbud.dk i en pressemeddelelse

Massiv efterspørgsel på håndværkere

Udnævnelsen sker på baggrund af det sidste års mere end mere end 73.000 antal bygge- og renoveringsopgaver, som 3byggetilbud.dk har modtaget. Et helt år med et coronanedlukket land har resulteret i ekstrem stor efterspørgsel på håndværkere, og 3byggetilbud.dk har oplevet en vækst på mere end 50 pct. i antallet af henvendelser fra danskere, der skal bruge en håndværker:

- Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som vores mange håndværkere i netværket, leverer. I år er kåringerne ekstra vigtige, fordi håndværkerne har leveret så høj kvalitet på trods af den store efterspørgsel og de specielle omstændigheder, vi har haft, fortæller Tino Chris Hansen, som er Costumer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

Vinder for andet år i træk

3byggetilbud.dk har fundet vindere i 14 fagkategorier og blandt dem er Fjordland Kloak & Anlæg ApS fra Viby Sjælland løbet med den helt store titel som ’Elite-Håndværkeren 2021’. Firmaet, som udfører entreprenør- og kloakarbejde, modtog også den flotte pris i 2020 og vinder altså for andet år i træk titlen som ’Elite-Håndværker’ hos 3byggetilbud.dk.

- Det er en stor cadeau, at vi vinder titlen to år i træk! Det skyldes nok vores enorme dedikation til vores fag. Kvalitet, konkurrencedygtige priser og en personlig service er en naturlig del af vores hverdag – ligesom vi altid møder op med et smil og godt humør, siger indehaver af Fjordland Kloak & Anlæg ApS Michael Peter Abildgaard Drewsen.

Her er alle vinderne:

 • Elite-Gulvfirmaet: Spørg Egon ApS (2880 Bagsværd)
 • Elite-Elektrikeren: Bramming El ApS (6740 Bramming)
 • Elite-Muren: Fyns Murer ApS (5000 Odense C)
 • Elite-Isolatøren: A-Z Isolering & Totalentreprise ApS (3000 Helsingør)
 • Elite-Glarmesteren: DK Glas Og Montage ApS (2670 Greve)
 • Elite-Brolæggeren: Bruuns Entreprenørservice (5772 Kværndrup)
 • Den Grønne Eliteprofil: KNN Energirådgivning (9400 Nørresundby)
 • Elite-Malerfirmaet: Holbech (8700 Horsens)
 • Elite-Anlægsgartneren: Svalgaard Træ og Stub ApS (4621 Gadstrup)
 • Elite-specialisten: DKhegn A/S (4622 Havdrup)
 • Elite-Tømreren: Staby Tømrermester ApS (6990 Ulfborg)
 • Elite-VVS’eren: Bendix VVS Og Kloakservice ApS (4632 Bjæverskov)
 • Elite-Entreprenøren og Elite-håndværen: Fjordland Kloak & Anlæg ApS (4130 Viby Sjælland)
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109