23948sdkhjf

Leverandører af papirisolering slår sig sammen

De to førende leverandører af papirisolering, Papiruld Danmark og CBI Danmark, er netop fusioneret og hedder nu CBI Papiruld Danmark

Papirisoleringsleverandørerne Papiruld Danmark og CBI Danmark er netop fusioneret. Således har Papiruld Danmark købt 51 pct.  af CBI Danmark. Ligeledes har CBI Danmark erhvervet 49 pct. af Papiruld Danmark. Resultatet af sammenlægningen mellem de to markedsledende virksomheder er, at den nye isoleringsleverandør CBI Papiruld Danmark nu ser dagens lys.

-  Med den nye stærke konstellation får vi mulighed for at bygge videre på de gode resultater, der er skabt hos både Papiruld Danmark og CBI Danmark. Begge virksomheders produkter er i særklasse, og med sammenslutningen af de mange kompetente medarbejdere er jeg sikker på, at CBI Papiruld Danmark har et enormt udviklingspotentiale, siger Holger C. Hansen, der ejer aktiemajoriteten i CBI Papiruld Danmark

Han  påpeger samtidig, at fusionen stemmer godt overens med Nordic Wood Industries strategi om at indtage en markedsledende position inden for bæredygtige byggematerialer. 

Det perfekte match

Fusionen medfører, at den nuværende adm. direktør for Papiruld Danmark Jens Engbo Norddal tiltræder som adm. direktør for CBI Papiruld Danmark - og ifølge ham er der tale om det perfekte match.

- CBI Danmark er nemlig en virksomhed med en mangeårig og indgående ekspertise, når det kommer til isolering. Udover Isocell papirisolering rummer deres portefølje en bred pallette af løsninger, der blandt andet tæller dampbremser, Isowind ventilationsplader og indblæsningsmaskiner samt en serie af Hunton træfiberisolerings-produkter, forklarer han.

- CBI Danmark har en solid kerne af engagerede medarbejdere, der alle medbringer flere års erfaring med rådgivning, byggeri, renovering, ingeniørvidenskab og bæredygtig forretning. Ligesom os er CBI Danmark kendt for sit brede netværk af kompetente og topprofessionelle isolatører, og de har desuden en høj kendskabsgrad blandt håndværkerne samt en stærk forankring rundt omkring hos tømmerhandlerne. Ligeledes er Papiruld Danmark førende på bæredygtig papirisolering. Vi har en markant profil, når det kommer til både projekt- og privatmarkedet, og vores næsten 30 år i branchen har sikret os en omfattende erfaring og knowhow, siger Jens Engbo Norddal

Geografisk balancering

Ifølge CBI Danmarks tidligere direktør og ejer Per K. Thomsen forener fusionen ikke bare to af markedets stærkeste produktporteføljer. Synergieffekten bliver også en organisation, der kan levere højt specialiseret teknisk viden og knowhow til alle kunder og samarbejdspartnere, der har brug for sparring og support. Som medlem i direktionen hos CBI Papiruld Danmark glæder han sig over den styrkede markedsposition, som det nye setup unægtelig vil medføre:

- Fusionen er ikke bare ensbetydende med en produktmæssig konsolidering. CBI Danmark og Papiruld Danmark deler det samme solide værdigrundlag, og vi tilfører hinanden nye styrker i forhold til en række parametre. Derudover skaber vores hhv. sjællandske og jyske beliggenheder en geografisk balancering til stor gavn for vores kunder og samarbejdspartnere, som vi fortsat vil være tæt på. Jeg glæder mig derfor til at fortsætte den stærke udvikling og vækst inden for bæredygtige isoleringsløsninger – både som ansat direktør og betydelig aktionær i den nye virksomhed.

Stort potentiale i bæredygtige produktegenskaber

Det er ikke mindst de to virksomheders massivt bæredygtige profiler, der får Holger C. Hansen til at tro på potentialet i sammenlægningen. For eksempel er Papiruld Danmarks materialer traditionelt blevet fremstillet af overskudspapir og genbrugsaviser, hvilket sikrer en ekstremt lavt CO2-udledning i produktionsfasen. Ligeledes er Isocell papirisolering FSC® mærket (FSC-N003106) og Natureplus certificeret, hvilket i den grad udgør et bæredygtighedsmæssigt kvalitetsstempel.

- CBI Danmark kompletterer Papiruld Danmarks program med en række produktegenskaber, der er i fokus inden for både nybyggeri, renovering og vedligeholdelse. Isolering med papiruld er både en lettilgængelig, effektiv og ikke mindst bæredygtig vej til massive forbedringer af indeklimaet såvel som energiforbruget. De fordele er der flere og flere, som får øjnene op for, forklarer Holger C. Hansen.

Jens Engbo Norddal (til venstre) og Per K. Thomsen (til højre)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096