23948sdkhjf

NCC's salg af vejaktiviteter til Arkil falder til jorden

I juli 2020 indgik NCC en aftale med Arkil A/S om at sælge Road Service forretningen. Salget var betinget af godkendelse fra Konkurrencestyrelsen og indeholdt en mulighed for at trække sig, hvis betingelserne ikke var opfyldt inden en vis periode. Arkil har nu besluttet at bruge den mulighed.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse torsdag middag.

Processen med konkurrencemyndighederne har taget længere tid end forventet, og Arkil har besluttet at benytte sig af muligheden for at trække sig.

- Vi er kede af, at fusionen ikke kunne gennemføres inden udløbet af tidsfristen, for vi havde set meget frem til at byde de cirka 200 ansatte i NCC Road Services velkommen i Arkil, skriver Jørgen Søndergaard, adm. direktør i Arkil, i en kommentar til udviklingen.

Han ser nu andre veje for at sikre firmaet de traditionelle vejservice-aktiviteter og mere specialiserede ydelser inden for fejning, afvanding og ukrudtsbekæmpelse, som aftalen ville have givet:

- Nu vil vi i stedet forfølge en strategi, hvor vi over tid igennem organisk udvikling og eventuelt mindre opkøb opnår den udvikling og de synergier, som købet af NCC Road Services ville have givet os.

Overvejer andre salgsmuligheder

NCC vil forsætte forretningen, mens alternative muligheder for salg overvejes.

- Vi har en god og sund forretning, som løser en lang række opgaver for både offentlige og private kunder, siger Ivan Pedersen, direktør i NCC Road Service.

- Vi har gode, trofaste medarbejdere, som fortsætter det gode arbejde med at levere på vores kontrakter og vinde nye, fortsætter han.

Fakta: NCC Road Service

NCC Road Service lever primært af en række driftskontrakter og specialer inden for fejning, rabatvedligeholdelse, skilt og trafikafvikling, ukrudtsbekæmpelse og in situ støbte kantsten.

Road Service arbejder landsdækkende via syv afdelingskontorer.

Forretningen har cirka 200 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125