23948sdkhjf

Stor byggecenterkæde åbner sin første butik på Bornholm

TiI juni åbner Stark trælast og byggecenter i den tidligere Optimera-forretning i Rønne

Stark er klar til at åbne sit første byggecenter på Bornholm. Til juni åbner Stark således i den tidligere Optimera-trælast på Lillevangsvej i Rønne. Med en butik på 600 kvm og en lagerhal på 2.000 kvm. bliver det nye Stark byggecenter noget større end den tidligere Optimera-forretning og får også egen udkørsel til hele Bornholm. På sigt skal både butik og lager udvides til dobbelt størrelse.

Med etableringen i Rønne fortsætter Stark sin vækststrategi. I løbet af det seneste år har byggecenterkæden overtaget fire XL-Byg-forretninger i det sydfynske område og åbnet tre Stark Shops i København. Med forretningen på Bornholm får Stark i alt 74 forretninger i Danmark.

- Vi har længe været interesseret i at etablere et byggecenter på Bornholm, hvor vi ser et voksende marked, som vi allerede er en del af: Gennem de seneste to år har vi to gange ugentligt haft en lastbil på Bornholm med varer til vores lokale kunder. Dem glæder vi os til at yde endnu bedre service fra vores nye forretning i Rønne. Det passer med vores ønske om at være til stede lokalt og helt tæt på vores kunder, som vi samtidig kan tilbyde fordelene i en stor kæde som vores med et bredt varesortiment, en stærk logistik-service og professionel rådgivning, siger adm. direktør i Stark Danmark Britta Korre Stenholt.

Lokale medarbejdere

Det lokale spiller en vigtig rolle for den kommende Stark i Rønne. Både nu og fremover.

- Op til beslutningen om at etablere os i Rønne har vi kunnet trække på indsigt i lokale forhold fra flere af vores medarbejdere, der kommer fra Bornholm. De skal også være med til at starte den nye forretning op og hjælpe med rekruttering af nye, lokale medarbejdere. Vi forventer at ansætte 15-18 nye medarbejdere samt flere ungarbejdere, og det er vores ønske at rekruttere dem alle sammen på Bornholm, fortæller salgsdirektør i Stark Mads Brejnholt Madsen.

Han lægger stor vægt på at gøre Stark Rønne til en del af lokalsamfundet.

- Vi kommer ikke bare buldrende ind fra færgen med det hele selv. I stedet kommer vi til at benytte lokale håndværkere til at gøre byggecenteret i Rønne klar, lige som vi ønsker at støtte det lokale foreningsliv. Selv om vi er en landsdækkende kæde med mange forretninger i hele Danmark, vil vi først og fremmest være de lokale håndværkeres foretrukne byggepartner, siger Mads Brejnholt Madsen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11