23948sdkhjf

Trælast bygger drive-in depotrum til håndværker-kunderne

Under navnet Stark Pit vil byggecenterkæden Stark tilbyde kunderne drive-in depotrum, der ligger der, hvor håndværkerne alligevel køber værktøj og byggematerialer. De første depotrum åbner i Viby, og flere er på vej, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Stark Pit er et nyt tilbud til håndværkerne, der har brug for ekstra plads til deres værktøj og byggematerialer: Isolerede depotrum, der ligger i forbindelse med en Stark trælast, hvor håndværkerne alligevel ofte kommer. Byggecenteret kan også levere varer direkte i depotrummet, så de kan afhentes, når det passer kunderne.

– Med Stark Pit vil vi tilbyde vores kunder endnu en service, der kan gøre deres hverdag lettere og mere effektiv. Det gælder især de mindre håndværkere, der har brug for noget ekstra plads og den fleksibilitet, som vi kan tilbyde dem med et depotrum i forbindelse med trælasten, siger regionsdirektør i Stark Kim Bomholt.

Et marked for ekstra kvadratmeter

Depotrummene er på mellem 30 og 100 kvm, og kunderne får adgang til deres depotrum døgnet rundt. Trygheden er i top med videoovervågning, og alle depotrum er isolerede og frostsikre. Depotrummene har også porte, der er så brede, at kunderne kan køre deres varevogne eller trailere helt tæt på det, de skal hente eller aflevere. Det kan for eksempel være byggematerialer, forskellige former for værktøj, mindre maskiner og maling.

– Stark Pit er et nyt forretningsområde for os og et udtryk for, at vi hele tiden ønsker at udvide vores tilbud til håndværkerne med nogle services, som kan hjælpe dem i en travl hverdag, lyder det fra Britta Korre Stenholt, adm. direktør i Stark Danmark, som fortsætter:

– Vi har lavet nogle grundige undersøgelser og kan se, at der er et marked for at tilbyde håndværkerne nogle ekstra kvadratmeter af høj kvalitet med god tilgængelighed. Ikke mindst fordi placeringen i forbindelse med Starks forretninger giver nogle praktiske fordele for mange af vores kunder. Blandt andet kan vi levere varer direkte i depotrummene, som håndværkerne så kan afhente udenfor normal åbningstid.

Håndværkerne skal ifølge Stark heller ikke bekymre sig om lange bindingsperioder, men kan leje og opsige depotrum efter behov.

Første Stark Pit er netop åbnet hos Stark i Viby J. På sigt skal depot-konceptet rulles ud til flere lokationer i Danmark.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141