23948sdkhjf

Se hvornår Årets Håndværkere fylder Cirkusbygningen

Corona-restriktionerne har i den grad langt hindringer i vejen for smiley-portalen anmeldhåndværker.dk’s årligt tilbagevendende Award Show, hvor Årets Håndværker kåres i en lang række kategorier.

I år var det store show, som samler et par tusinde håndværksmestre og svende, planlagt til at blive afholdt i Cirkusbygningen i København i dagene 2.-3. juni. Men sådan bliver det ikke.

Sidste år blev showet holdt som en online live-begivenhed og selvom det blev en god succes, så ser anmeldhåndværker.dk’s stiftere, Peter Birkelund og Mads Teissøe, frem til at kunne holde Årets Håndværker i Cirkusbygningen til september:

- Ved at flytte arrangementet til 7. og 8. september får vi muligheden for at få vinderne fejret på behørigvis på scenen i Cirkusbygningen. Jeg tror, at alle glæder sig til at komme ud og få det sociale liv genetableret, siger Peter Birkelund

- Vi håber, at det skaber en god tryghed for alle, og at restriktionerne til den tid er hævet, så vi kan afholde awardshowet med fuldt hus, understreger Peter Birkelund.

 Læs også: Se hvem der kan komme i finalen og blive Årets Håndværker

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.14