23948sdkhjf

Se billederne: Sådan fik Simon Spies' gamle sauna-hytte nyt liv

Bjælkehytten, hvor Spies har siddet på bænken med bare baller og svedt,er blevet renoveret efter alle kunstens regler.

Som lovet fik et par håndfulde frivillige og dedikerede håndværkere med eventyreren, influenceren og tømrermesteren Casper Kjerumgaard i spidsen på en dags tid renoveret den gamle, forfaldne sauna-hytte på Corona Camping i Borup på midtsjælland. Men de knoklede også på fra tidlig morgen til sen aften.

Corona Camping er kendt fra TV2-serien Trailerpark Danmark. Campingpladsen var tilbage i midten af 1960’erne en naturist/nudistcampingplads og historien vil vide, at rejsekongen Simon Spies med helikopter fik fløjet den finske saunahytte til campingpladsen. Og han kom ofte for at bruge saunaen.

Den gamle sauna-hytte var i stærkt forfald, men står nu efter håndværkernes indsats næsten som ny og klar til at give en svedetur til beboerne på campingpladsen

- Vi startede kl. 04:00.  Det er jo tidligt lyst, griner Casper Kjerumgaard. Han forklarer, at han og de øvrige håndværkere rev taget og gulvet af den gamle bjælkehytte og lagde nyt i stedet, ligesom der blev banket en ny terrasse sammen foran hytten og udskiftet bjælker o.a. i væggene.

 - Og helt ærligt, griner han videre; hvem vil ikke gerne have renoveringen af Simon Spies’s gamle svedehytte på CV’et.

Projektet er blevet til i et tæt samarbejde mellem Casper Kjerumgaard og værktøjsleverandøren Milwaukee.

-  Det er et godt projekt med menneskeligt sigte, midt i en lidt dum tid, hvor Corona-restriktioner lægger en dæmper på mange aktiviteter, siger digital marketing koordinator, Daniel Lawaetz fra Milwaukee.

Læs også: Stolt tømrermestrer renoverer sauna-hytte, hvor Spies har siddet og svedt med bare baller

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109