23948sdkhjf

Byggecenterkæde stopper som sponsor for Mikkel Hansen og de andre håndboldherrer

Efter 5 år som hovedsponsor af Herrehåndboldlandsholdet har Bygma opsagt kontrakten med udgangen af maj 2021

Efter 5 år som hovedsponsor af Dansk Håndbold Forbunds herrelandshold har Bygma besluttet at opsige kontrakten med udgangen af maj 2021. Parterne har i de forløbne år ’spillet hinanden bedre’ og har fået det optimale ud af samarbejdet.

- Vi har haft et overordentlig positivt samarbejde med Håndboldherrerne og teamet omkring landsholdet, siger adm. direktør i Bygma A/S Klaus Hadsbjerg.

- Vi har opnået alt, hvad vi kan ønske at få ud af et sponsorat af den kaliber, så nu er tiden inde til at sende bolden videre.

I den tid Bygma har været hovedsponsor for de danske Håndboldherrer, har holdet udviklet sig i den absolutte verdenselite og har indkasseret bemærkelsesværdige sejre, herunder OL-guld i Rio i 2016, VM-guld i Herning i 2019 og senest genvundet VM-guldet i Ægypten i januar 2021.

Effektiv Branding

- Vi har opnået en betydelig brandingeffekt, og sammen med vores Ikke for Amatører-tilgang har samarbejdet været med til at løfte Bygmas kendskab blandt de professionelle håndværkere og i vores øvrige målgrupper, siger Klaus Hadsbjerg videre.

Sammen med Dansk Håndbold Forbund har vi desuden udviklet fortællingen om Håndboldherrerne og forståelsen for, at håndbold også er stolthed, tradition, hårdt arbejde og perfektion.

Værdifuldt sponsorat

Også Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund, er meget tilfreds med samarbejdet, hvor netop Bygmas indstilling til stolthed, tradition, hårdt arbejde og perfektion har passet godt ind i Håndboldherrernes fortælling og landsholdets ambitioner.

- Når værdierne hos eliteidrætsudøverne og sponsorerne smelter sammen, som de har gjort det for Håndboldherrerne og Bygma, har vi fundamentet for at skabe et meget værdifuldt sponsorat. Jeg er rigtigt glad for den tid, vi har haft med Bygma og glæder mig også over, at sponsoratet har levet op til forventningerne og skabt den værdi, som Bygma har ønsket sig, siger direktøren og fortsætter:

- Nu er det tid til nyt – også for Håndboldherrerne – og vi glæder os til at se, hvor det fører os hen de kommende år med en ny sponsor ombord.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094