23948sdkhjf

Tidligere soldat går i krig for at skabe trivsel i byggecenter

Lars Mølgaard Andersen har en fortid i Forsvaret, og han brænder for at være med til at udvikle de bedste sælgere og afdelingschefer til glæde for kunderne

Den nye varehuschef i Bauhaus i Tilst har en klar ambition om at stå i spidsen for det byggevarehus med den bedste trivsel.

Den 46-årige Lars M. Andersen er uddannet i Forsvaret, og da han efter endnu en udsendelse som soldat besluttede at forlade Forsvaret til fordel for det civile arbejdsmarked, havde han ingen karriereplan klar i hovedet.

- Helt tilfældigt mødte jeg en person, der opfordrede mig til at søge job i Bauhaus som afdelingschef. Jeg søgte og fik jobbet, der blev begyndelsen på en ny karriere for mig. Siden har jeg nemlig været souschef i to varehuse og nu varehuschef i Tilst,  fortæller Lars M. Andersen, som havde sin første arbejdsdag i Bauhaus i 2015.

 Brænder for at udvikle mennesker

Lige fra den første dag har Lars M. Andersen været motiveret af at arbejde med mennesker og siger:

- Jeg trives med fantastiske kolleger, og jeg brænder for at være med til at udvikle de bedste sælgere og afdelingschefer. Det er utrolig motiverende at få mennesker til at vokse og få det bedste frem i hver enkelt kollega.

Derfor er det også hans ambition, at Bauhaus Tilst skal være det byggevarehus med den bedste trivsel og med engagerede kolleger, der ikke drømmer om at skifte job.

Ifølge Lars M. Andersen er struktur og styr på det basale noget af det, der gør hverdagen nemmere og fremmer trivslen.

- Når rammerne er på plads og alle ved, hvad der kræves af én, og hvor man kan få hjælp, hvis det brænder på, giver det en ro og en tillid til at tage ansvar. Og det fremmer jo i sidste ende den gode kundeservice, der får kunderne til at føle sig velkomne, så de gerne kommer igen, forklarer varehuschefen.

Han tilføjer, at det skal være sjovt at gå på arbejde, så uden humor og et godt grin går det ikke.

Lars M. Andersen bor med sin familie i Låsby, hvor han gennem årene har testet sig selv af som handy man ved at renovere et hus fra 1970’erne. 

 

 

Lars M. Andersen har skiftet Forsvaret ud med en karriere i Bauhaus, hvor han netop er udnævnt til varehuschef i Tilst.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11